Íčko propojuje aktivní seniory z celého Česka, říká zakladatel největšího portálu pro lidi kolem šedesátky
FOTO: archiv Jana Rašky

Íčko propojuje aktivní seniory z celého Česka, říká zakladatel největšího portálu pro lidi kolem šedesátky

27. 4. 2024

Před několika lety jsem náhodou objevila portál i60. Nejprve opatrně, pak odvážněji jsem začala přispívat texty i fotografiemi. Nejdříve virtuálně, později osobně jsem se seznámila s Janem Raškou.

čtenáři i60.cz rozhovor
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 51 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Jano a Honzo, velký dík za milý rozhovor. Jsem na íčku už pár let (bohužel si nepamatuju odkdy a nevím, kde to zjistit) a jsem tu moc ráda. Založit něco takového by mě ani ve snu nenapadlo. A jsem ráda, že to napadlo právě Honzu. Máme prostě šikovného, milého, sympatického..... šéfa. Těším se na další íčkové akce. ☼ ☼ ☼
Marie Ženatová
I já moc a moc ze srdce děkuji za tento nádherný a velmi zajímavý rozhovor ♥
Alena Vávrová
Prima nápad, Jano! Děkuji i za sebe. Honzo, jsme rády/i, že Tě máme ♥. Bez íčka a jeho přátelského ducha už dlouho nedám ani ránu!
Jindra Hubačová
Děkuji za velice hezký a zajímavý rozhovor, byl to od paní autorky prima nápad. Souhlasím s panem Oldřichem Č., že jsme měli pana Honzu R. vyzpovídat již dávno. Jsem ráda, že jsem zcela náhodně portál i60 našla a měla možnost poznat i osobně hodně inspirativních a milých lidí. Děkuji panu Honzovi R. za jeho obětavou práci pro nás seniory a přeji jemu a celé Raškovic rodině zdraví a vše dobré.
Martina Růžičková
Moc děkuji za super rozhovor. :-) Portál je pro mě velkou inspirací. Díky němu jsem se přestala ostýchat napsat článek, zveřejnit fotky, sejít se s lidmi, které jsem neznala. Jsem vděčná kamarádce, které mě s ním seznámila.
Alena Velková
Jsem ráda, že jsem našla íčko a poznala Honzu a spoustu inspirativních lidí.
Oldřich Čepelka
krásný rozhovor. Teď se divím, že to někoho z nás nenapadlo už dávno.
Dana Puchalská
Děkuju za zajímavý rozhovor. Já jsem na íčku poměrně krátce, teprve 6 roků.
Marie Seitlová
Děkuji za velmi zajímavý rozhovor s našim Honzou. Děkuji za ičko, jsem zde už 12 let a stále se mi líbí, je to pro mě každodenní droga. Našla jsem tu spoustu přátel, ne virtuálních, ale opravdových. Jezdím na každé setkání a tam se nejlépe poznáme. Byla jsem už na tom prvním v Havlíčkově Brodě, kde jsme poznali i švagra, který ičko s Honzou zakládal.
Libuše Křapová
Díky za rozhovor autorce i našemu Honzovi :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%