Globální síťový inovátor Huawei lídrem nové éry síťových technologií v kampusech

vydáno 16.4 2024   15:23
Globální síťový inovátor Huawei lídrem nové éry síťových technologií v kampusech

Šen-čen (Čína) 16. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Úvod

Společnost Huawei byla znovu jmenována lídrem v prestižním žebříčku Gartner® Magic Quadrant™ 2024 pro podnikovou drátovou a bezdrátovou LAN infrastrukturu, což podle našeho názoru svědčí o její pevné tradici excelence a inovací i mimořádném zastoupení na globální scéně. Toto uznání je o to pozoruhodnější, že Huawei je jediným dodavatelem umístěným v kvadrantu lídrů, který nemá sídlo v Severní Americe. Letošní pozoruhodný skok společnosti Huawei v kategorii "Schopnost realizace", kdy si poprvé zajistila místo v nejvyšší trojici, považujeme za důkaz dlouhodobého dynamického vývoje v oblasti technologických inovací a expanze na trhu.

Technologické prvenství v oblasti Wi-Fi 7

Společnost Huawei stojí v čele technologie Wi-Fi 7 a její vedoucí postavení nepochybně dokládají významné příspěvky ke standardům technologie Wi-Fi. Bezkonkurenční přínos s celosvětově nejvyšším počtem příspěvků k technologii Wi-Fi 7 demonstruje její oddanost inovacím a excelenci v oblasti Wi-Fi.

Technologický pokrok společnosti Huawei se promítá i do jejích produktových novinek, zejména v oblasti Wi-Fi 7, která zahrnuje nejmodernější inteligentní anténu, konvergované plánování a další převratné technologie. Tyto inovace výrazně zvyšují výkon sítě, šířku pásma a souběžnost uživatelů a zároveň zlepšují stabilitu a pokrytí sítě. Ukázkovým příkladem praktického uplatnění mistrovství společnosti Huawei na poli Wi-Fi 7 je přeměna International School of Monaco (ISM) na první kampus s Wi-Fi 7 v Evropě. Tato modernizace umožnila bezproblémovou, vysokorychlostní online a interaktivní výuku a nastavila nové měřítko pro vzdělávací instituce po celém světě.

Společnost Huawei přitom dále upevňuje své technologické vedení a v roce 2024 plánuje zpřístupnit prvotřídní síťové služby Wi-Fi 7 pro každého představením 13 přístupových bodů Wi-Fi 7 určených do nejrůznějších scénářů. Tyto přístupové body (AP) zahrnují vnitřní, venkovní a stálé modely, modely pro nástěnné desky a modely IoT, které pokrývají širokou škálu případů použití. Celá komplexní řada je navržena tak, aby zdokonalila zážitek z bezdrátové sítě v různých odvětvích a podpořila globální přechod do nové éry bezdrátových sítí s rychlostí 10 Gb/s.

Inovativní konstrukce sítě se zaměřením na zážitek

Společnost Huawei přinesla revoluci do oblasti kampusových sítí díky svému prozíravému posunu od filozofie výstavby sítě zaměřené na konektivitu k filozofii výstavby sítě zaměřené na zážitek. To je obzvláště důležité v dnešní digitální éře, kdy kvalita síťových služeb přímo ovlivňuje spokojenost a produktivitu uživatelů. Díky upřednostnění zkušeností nabízí vysoce kvalitní řešení 10 Gb/s CloudCampus od společnosti Huawei ucelený soubor vylepšení, zejména v následujících třech směrech:

Upgrade bezdrátového zážitku

Bezkonkurenční technologie Huawei Wi-Fi 7 pro všechny scénáře představuje významný skok v oblasti bezdrátových sítí a nabízí rekordně vysoké rychlosti a spolehlivost. Díky maximální rychlosti pro jednotlivé uživatele 4,33 Gb/s umožňuje technologie Wi-Fi 7 společnosti Huawei okamžité stahování velkých souborů. Unikátní novinkou společnosti Huawei je technologie konvergovaného plánování, která výrazně zlepšuje souběžné připojení, takže je ideální pro aplikace s vysokými nároky, jako je 30kanálová 4K VR, které zprostředkovává bez jakéhokoli zpoždění nebo potíží. Další klíčovou inovací je technologie Wi-Fi Shield, která nabízí bezkonkurenční zabezpečení skrytím signálů Wi-Fi pro neoprávněné uživatele.

Upgrade zážitku z aplikací

V rámci hlubšího zaměření na uživatelskou zkušenost s používáním aplikací přichází společnost Huawei se špičkovým řešením Application Experience Assurance Solution. Toto inovativní řešení dokáže přesně identifikovat více než 6000 typů aplikací a využívá technologii flexibilního slicingu, která zajišťuje prioritní přidělování síťových zdrojů klíčovým aplikacím a zajišťuje tak vždy optimální zážitek. Dalším význačným prvkem je řešení Huawei VIP Experience Assurance Solution s vyhrazenými síťovými pruhy pro VIP uživatele, kterým tak slibuje vždy dokonalý zážitek bez kompromisů.

Upgrade provozu a údržby

Průkopnická funkce digitální mapy od společnosti Huawei přináší nový standard ve správě sítě. Digitální mapa sítě díky bezprecedentní úrovni přehledu o provozu sítě v kampusu, interakcích uživatelů a výkonu aplikací výrazně zjednodušuje správu sítě, snižuje provozní složitost a umožňuje desetinásobně zvýšit efektivitu provozu a údržby (O&M). Kromě toho digitální mapa sítě přináší unikátní monitoring spotřeby energie v síti v reálném čase a díky tomu nabízí inteligentní doporučení pro úsporu energie na základě stoupajících a klesajících trendů provozu. Tato funkce pak nejen zvyšuje provozní udržitelnost, ale také snižuje náklady na energii až o 30 %.

Výhled do budoucna a závazek společnosti Huawei

Do budoucna hodlá společnost Huawei nadále prohlubovat svůj výzkum a inovace v oblasti podnikové kabelové a bezdrátové infrastruktury LAN a pokračovat v inovacích špičkových technologií Wi-Fi 7 v souladu se svou filozofií sítí zaměřených na zkušenosti. Průkopnickým rozvíjením budoucnosti globálních síťových technologií v kampusech chce společnost Huawei rovněž dále upevňovat své vedoucí postavení v oblasti podpory digitální transformace podniků všech velikostí po celém světě. V první řadě však společnost Huawei hodlá dále upevnit svou uznávanou pozici v globálním prostředí datových komunikačních technologií.

Díky neúnavným inovacím a vytrvalému odhodlání dosahovat dokonalosti je společnost Huawei dobře připravena stát v čele vývoje směrem k propojenější, efektivnější a inovativnější budoucnosti, která ztělesňuje samotnou podstatu technologického pokroku a digitální transformace.

Další informace o špičkovém řešení CloudCampus 10 Gb/s od společnosti Huawei najdete na https://e.huawei.com/en/topic/enterprise-network/high-quality-cloudcampus .

Více informací o řešení Huawei AirEngine Wi-Fi 7 najdete na https://e.huawei.com/en/topic/enterprise-network/wifi7 .

Prohlášení o odpovědnosti společnosti Gartner

Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure, 6. března 2024

Společnost Gartner nedoporučuje žádného dodavatele, produkt nebo službu zobrazenou ve svých výzkumných publikacích a nedoporučuje uživatelům technologií vybírat dodavatele pouze na základě nejvyššího hodnocení nebo jiného měřítka. Výzkumné publikace společnosti Gartner jsou tvořeny stanovisky výzkumné organizace Gartner a neměly by být považovány za prohlášení faktů. Společnost Gartner se zříká veškerých záruk, ať už vyjádřených nebo předpokládaných, týkajících se tohoto výzkumu, včetně záruk prodejnosti nebo vhodnosti pro určitý účel. GARTNER a MAGIC QUADRANT jsou ochranné známky společnosti Gartner, Inc. nebo jejích přidružených společností a jsou zde použity se svolením. Veškerá práva vyhrazena.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2386477/image_1.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2386519/image_2.jpg 

 

 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

PROTEXT