Sapelo zásobí český a slovenský trh v jarní sezoně devíti tisíci kufry

vydáno 19.4 2024   09:06
Sapelo zásobí český a slovenský trh v jarní sezoně devíti tisíci kufry

Praha 19. dubna 2024 (PROTEXT) - Jako odpověď na rostoucí poptávku po cestovních zavazadlech v jarní sezóně, společnost Sapelo oznamuje naskladnění rekordního počtu téměř devět tisíc cestovních kufrů. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby vyhověly různorodým potřebám a preferencím zákazníků, kteří poptávají cestovní zavazadla všech cenových kategorií.

Nabídka zahrnuje osvědčené modely skořepinových kufrů vlastní značky Rowex, které jsou oblíbené pro vysokou odolnost, ale i jejich elegantní design. Novinkou v nabídce pro letošní sezonu jsou sety textilních kufrů, které byly dlouho dobu upozaděny díky široké nabídce kufrů skořepinových. Zvýšená poptávka po těchto zavazadlech nám umožnila rozšířit naši nabídku i o tento druh kufrů.

"Snažíme se reagovat na trend rostoucího počtu zákazníků, kteří vyžadují kvalitní zavazadla, která jsou cenově dostupná, ale zároveň designově atraktivní," říká Adam Šimek, jednatel společnosti Sapelo. "Jsme hrdí na to, že poptávka po našich produktech rok od roku stoupá a vracející se zákazníci jsou pro nás indikátorem toho, že nabízíme kvalitní produkty."

 

O společnosti:

Společnost Sapelo E- commerce, která je lídrem na trhu s cestovními zavazadly, klade důraz na inovace a kvalitu svých produktů. Kompletní sortiment je dostupný na webové stránce sapelo.cz a nyní nově také v e-shopu společnosti Alza. Produkty Sapelo jsou momentálně k dostání v České a Slovenské republice, a díky plánované expanzi budou brzy k dispozici i v dalších státech Evropské unie.

 

Zdroj: Sapelo E-commerce