Doplňte svůj jarní šatník za skvělé ceny a podpořte dobročinné projekty

vydáno 14.5 2024   12:30
Doplňte svůj jarní šatník za skvělé ceny a podpořte dobročinné projekty

Praha 14. května 2024 (PROTEXT) - Vybrané značky nákupního centra Palladium se také tento rok zapojily do akce „Nákupy OnaDnes“. Od začátku týdne až do neděle 19. května 2024 lze uplatnit slevové kupóny v prodejnách, například Apart, Baťa, Celio, CCC, Divoký Býk, Douglas, Fjällräven, GAP, Klenoty, M&S, Manufaktura, Marionnaud, Orsay nebo Under Armour a obohatit tak svůj sezónní šatník za skvělé ceny. 

Více informací se zákazníci mohou dozvědět na webových stránkách https://www.palladiumpraha.cz/vyhodne-nakupy-onadnes-v-palladiu-13-19-5-2024/ 

Kromě nákupů mohou zákazníci také podpořit dobročinné projekty, které Palladium v průběhu května a června hostí.

15. května 2024 bude Palladium součástí “Dne naruby“, který pořádáspolečností DEBRA ČR. Je to den, kdy každý může velmi jednoduše, ale zřetelně, vyjádřit svou podporu a sounáležitost lidem s tzv. nemocí motýlích křídel. Stačí si obléknout v tento den cokoli naruby. Je možné mít přímo tričko od společnosti DEBRA ČR „NADOTEK“, nebo jakékoli tričko, košili, sako, kalhoty. Účelem „Dne naruby“ je vzít si oblečení tak, jak ho nosí pacienti, aby tak chránili svou křehkou kůži, kterou mohou poranit i švy na oblečení. Kdo ve středu 15. května přijde do Palladia s nějakou částí oblečení naruby, bude u Infokiosku v přízemí nákupního centra hosteskou odměněn malým dárkem v podobě hřejivého srdíčka.

Druhou charitativní akcí v Palladiu je výstava věnovaná autismu, kterou připravila Diakonie Praha.

Na výstavě fotografií umístěné v patře +1, před prodejnou Fjällräven, ukazuje široké veřejnosti, jak můžou lidé s tímto typem postižení vnímat okolní svět, jak složitý a nepochopený život lidí s poruchou autistického spektra a chováním náročným na péči mnohdy je. Výstava v Palladiu potrvá do konce června 2024.

 

Palladium na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací a prvotřídní kanceláře.

Přijedete-li na návštěvu Prahy autem, ideální možností je zaparkovat přímo v Parkingu Palladia. Aktuální obsazenost naleznete na stránkách www.palladiumpraha.cz, nemusíte se tak bát, že v parkingu nenaleznete místo.

Oblíbenost nákupního centra Palladium potvrdila veřejnost a odborná porota dvojnásobným udělením prestižního ocenění Superbrands pro rok 2023 a pro rok 2024 pro nejlepší značky v České republice.

 

Více informací o Palladiu naleznete na

www.palladiumpraha.cz @Facebook @Instagram

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.