TIPA.EU - 30 let na trhu. Tuto událost oslaví speciální narozeninovou kampaní

vydáno 12.10 2021   09:09
TIPA.EU - 30 let na trhu. Tuto událost oslaví speciální narozeninovou kampaní

Opava 12. října 2021 (PROTEXT) - V letošním roce je měsíc říjen pro společnosti TIPA, spol. s r.o. opravdu významný. Před 30 lety totiž zapsáním do Obchodního rejstříku začala psát svou historii. Nejdříve jako malá opravna elektroniky, postupem času ve svých pěti kamenných prodejnách jako prodejce elektroniky a zboží do domácnosti. Dnes patří TIPA ke špičce na trhu v oblasti e-commerce a mezi provozovateli internetových obchodů. V e-shopu širokým spektrem zboží pro domov, zahradu, dílnu i domácnost plní přání maloobchodních zákazníků, zároveň je i spolehlivým dodavatelem zboží pro velkoobchodní zákazníky. Přes 20 let pravidelně plní sklady odběratelů z 27 zemí Evropy.


„V narozeninové kampani, která startuje v pátek 1. 10. a končí v neděli 31. 10., chceme zákazníkům přiblížit zejména historické milníky firmy, představit majitele firmy p. Jiřího Pavlíka po profesní i osobní stránce. V tiskových materiálech i na webových stránkách TIPA se zákazník seznámí se strategií firmy, ale může také využít zvýhodněného nákupu prostřednictvím speciálních akčních cen,“ komentuje Ing. Petra Vavříčková, Marketing Manager společnosti TIPA.EU.


Kulatiny firmy budou slavit nejen zaměstnanci, ale i zákazníci nakupující prostřednictvím e-shopu nebo v kamenných prodejnách. “Jsme si vědomi, že vedle loajálních zaměstnanců jsou to právě zákazníci, díky kterým posouváme své možnosti, zdokonalujeme služby, modernizujeme procesy. Proto budeme v průběhu oslav rozdávat narozeninové dárky zákazníkům na všech prodejnách a odměňovat i ty, kteří u nás nakupují dlouhodobě,“ dodala závěrem Petra Vavříčková.


O společnosti TIPA, spol. s r.o.


Původní český e-shop TIPA.EU začínal již před 30 lety jako malá opravna elektroniky v Opavě. Kromě servisních služeb se firma postupně zaměřila také na obchodní činnost. V současné době se specializuje především na prodej elektroniky, bílé techniky, zboží pro dům a zahradu, energetického zboží, jako jsou baterie či akumulátory, nářadí a další elektronické součástky. Společnost má kromě e-shopu 5 vlastních prodejen, 21 výdejních míst a zastoupení jak v České republice, tak na Slovensku. Profesionální služby a úroveň nabízeného sortimentu každoročně oceňují zákazníci v soutěži ShopRoku, kde se TIPA.EU pravidelně umisťuje na předních příčkách. Více informací naleznete na www.tipa.eu.


Kontakt:


Petra Kyzková, Marketing Specialist


e-mail: petra.kyzkova@tipa.eu




www.tipa.eu