FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková!

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková!

28. 11. 2014

Květa Křivohlávková se stala dalším vítězem naší Fotohádanky. Jako první správně odpověděla, že na úvodním snímku je český hokejový reprezentant a opora týmu NHL Montreal Canadiens Tomáš Plekanec, na druhém ozubnicová lanovka na horu Corcovado v Rio de Janeiru, na jehož vrcholku stojí známá majestátní socha Krista Vykupitele. A na třetím pevnost ve městě Trogir v Chorvatsku. 

Paní Křivohlávková získává nové CD Velké maličkosti, které přináší dosud nevydané zvukové záznamy Jana Wericha pořízené před rozhlasovým mikrofonem. CD věnovala do soutěže společnost Radioservis. Gratulujeme!

Květa Křivohlávková se stala vítězem již potřetí. Jsme překvapeni jejími detektivními schopnostmi, kterými se dokáže rychle orientovat a pohybovat na internetu. Představte se nám, paní Křivohlávková, a napište čtenářům něco o sobě. Nemusíte samozřejmě prozrazovat taktiku, stačí jen pár slov o Vás. Jistě to bude zajímavé.

A jaké že byly naše otázky?

1 otázka:
Kterému známému hokejistovi patří oči na fotografii?

2 otázka:
Na jakou horu jezdí tato lanovka a co je na jejím vrcholu?

3 otázka:
Ve kterém městě najdete tuto pevnost?

 

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, nenechte si ujít Fotohádanku zase příští čtvrtek. A znovu musíme vyzvat: nebojte se tipovat. Sledovanost soutěže je obrovská, ale jen zlomek si troufá hádat. To je škoda. Uvítáme, když se do Fotohádanky zapojí více lidí. Obavy jsou zcela zbytečné, je to jen hra, vždyť vůbec o nic nejde.

 

Pro jistotu si ještě zopakujme pravidla:
Každý čtvrtek v 21.00 hodin umístíme na portál tři fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní památku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří správně odpovědět na všechny tři otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku). Kdo bude hádat vícekrát než jednou, bude automaticky diskvalifikován.

A pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny v pátek v 19.00 hodin. Pokud se nikomu nepodaří otázky uhádnout do této doby, přidáme k otázce nápovědu. Po nápovědě mohou podruhé hlasovat i ti, co neuhádli v normální době.V odpovědi však musí uvést všechny tři odpovědi!

U otázek je rovněž uvedena cena, o kterou se bude soutěžit.

Fotohádanka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.