Moje příležitost: zhubnout, nekouřit!

Moje příležitost: zhubnout, nekouřit!

1. 12. 2014

Po celoživotní práci ve velké nemocnici jsem stále aktivní a provozuji v Ústí n/L privátní Studio zdraví, zaměřeným na pomoc všem, kteří mají aktivní zájem o své zdraví. Nabídka je poměrně široká, v dané souvislosti cíleně nabízím seniorům mnoha lety vyzkoušené a ověřené postupy trvalé redukce váhy a řešení závislosti na tabáku.

Z praktických zkušeností vím, že zdravotní stav seniorů často vyžaduje řešení právě těchto problémů, což bez odborného vedení bývá většinou málo efektivní či zcela neúspěšné. Vstupní osobní konzultace je bezplatná, dále pak je pro seniory sleva za mé služby 50%.

MUDr. Karel Urban, mob. 775 346 712, e-mail: szul@seznam.cz

 

Nabízíte nějaké služby? Jste kadeřnice, kosmetička, fyzioterapeut, masér? Vyrábíte šperky, keramiku, nábytek, malujete obrazy? Pletete svetry, opravujete lednice, čistíte koberce? Prodáváte kosmetiku, zájezdy, nemovitosti? Představte svoji službu nebo produkt prostřednictvím magazínu i60. Napište o své činnosti příspěvek, vyfotografujte své výrobky a pošlete prostřednictvím svého profilu do našeho magazínu. Do titulku (nadpisu) svého příspěvku přidejte „Moje příležitost“. Více informací najdete zde.
Moje příležitost
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.