Tábor - město čokolády
 a také cestovního ruchu

Tábor - město čokolády
a také cestovního ruchu

3. 12. 2014

Dne 26.11.2014 vydala redakce článek o Festivalu čokolády v Táboře a dalších doprovodných akcích, který měl proběhnout o víkendu 28.-.30.11.2014. Neváhala jsem ani vteřinu a přijala pozvání od přátel z Tábora.

Nikdy jsem tam nebyla. Ubytovali nás v nádherném Penzionu 189, jehož historie sahá až do 15 století a je nedaleko středu starého města. Zašli jsme na večerní prohlídku adventně vyzdobeného náměstí a přilehlých uliček.V sobotu jsme pak absolvovali na Střelnici přehlídku kulinářského umění nejen z čokolády a ochutnali co se dalo. Navštívili jsme i  Muzeum čokolády a marcipánu. V neděli zbyl ještě čas na návštěvu kostelní věže s výhledem daleko do kraje, Strašidelné podzemí a muzeum Lega, což je velmi atraktivní prostředí pro děti,hlavně teď před vánocemi.

Myslím, že jakýmikoliv slovy nelze popsat ani krásu města,jehož náměstí mě uchvátilo na první pohled,ani vše ostatní, kam nás nohy i v mrazivém počasí zanesly.

Přikládám pár fotografií, prezentaci z Festivalu čokolády a muzea v Táboře pro dokreslení atmosféry. Jinak by fotografie vydaly na samostatné články jak o městu Tábor, tak o možnostech ubytování i o dalším kulturním vyžití, ale o tom až někdy příště .Jistě jsem tam nebyla naposledy a ráda se o zážitky s Vámi podělím.

Zavzpomínejte tedy se mnou.

naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.