V Krkonošních
pustí další vleky

V Krkonošních
pustí další vleky

5. 12. 2014

V Krkonoších, kde se od neděle lyžuje na dvou sjezdovkách na vrcholu Černé hory, se v sobotu rozjedou další vleky. V provozu bude vlek v Peci pod Sněžkou, na Horních Mísečkách či na Horní Malé Úpě.

"V tuto chvíli je v provozu ve zkrácené podobě sjezdovka Anděl na Černé hoře a svah Sport 2, v sobotu se k těmto sjezdovkám přidá Javor 2 v Peci pod Sněžkou v celkové délce 1200 metrů," řekla například Zina Plchová ze SkiResortu Černá hora - Pec. Lyžaři dosud mohli ze sjezdovky Anděl využívat zhruba 300 metrů, díky technickému zasněžování v minulých dnech bude od soboty sloužit lyžařům zhruba 500 metrů této sjezdové tratě. Dospělí lyžaři zaplatí za celodenní lyžování v areálech SkiResortu 300 korun.

Na Horních Mísečkách by se měl rozjet vlek M, lyžovat se bude na sjezdovce Cvičná louka. Dospělý zaplatí za celodenní lyžování 320 korun, parkování na Horních Mísečkách je zdarma. Od soboty bude v provozu také vlek na Pomezkách, kde se vlekařům podařilo technickým sněhem pokrýt zhruba 400 metrů sjezdovky. Celodenní skipasy budou stát 200 korun.

Na hřebenech Krkonoš je zatím zataženo, teplota mírně pod bodem mrazu, kvůli silné mlze nízká dohlednost. Podle předpovědi meteorologů by v Královéhradeckém kraji mělo být i v sobotu zataženo, nejvyšší denní teploty vystoupají na šest stupňů Celsia. Ve vyšších polohách bude sněžit.

lyžování
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.