Jak jsem se zbavila bolestí 
a docházek k neurologovi

Jak jsem se zbavila bolestí
a docházek k neurologovi

8. 12. 2014

Všichni to známe, bolí nás rameno, záda, někdy koleno, občas hlava a jak nám léta přibývají, tak s nimi i nemoci.

Po 3 roky jsem se trápila s bolestí ramene, bolest vystřelovala do celé ruky, že jsem ruku nemohla ani zvednout. Pan doktor se snažil mi pomoci a tak opakované ležení v nemocni na kapačkách, obstřiky, injekce na zmírnění bolesti, rehabilitace.

Aby toho nebylo málo, tak  Brufen, Ibalgin, práškový Nimesil a jiná analgetika mi nedělají dobře na žaludek, neboť před lety jsem prodělala žaludeční vředy a  žaludek mi prostě stávkuje.

Letos jsem seděla v čekárně, čekala na gastroskopii a zaujala mne paní s náplastí na krku, na krční páteři.

Daly jsme se do řeči a já se dozvěděla fantastickou zprávu o náplastech na bolest.

Zřejmě se vám vybaví různé brufenové a analgetické náplasti, které se dají koupit v lekárně.

Bohužel – omyl.

S paní jsem se domluvila, že až opětovně začnu cítit bolest v rameni, že ji budu kontaktovat. Netrvalo dlouho a já při pomyšlení dalších obstřiků jsem ujížděla pro zkoušku toho „zázraku“. Paní mi náplast přilepila nad lopatku, daly jsme kávu a řeč, co to je za vzácnou náplast.

Dozvěděla jsem se, že se jedná o první patentovanou náplast s multifunkčními účinky na světě,  výrobek na bázi trandermální technologie a 100% bio. Při povídání jsem zhruba po 20 minutách cítila úlevu. Vůbec jsem tomu nechtěla věřit. Dostalo se mi poučení nechat působit 48 hodin. Věřte nebo ne, mně ta ruka přestala bolet.

Samozřejmě jsem se začala zajímat, kde náplasti seženu. Bohužel na našem trhu stále ještě nejsou a pokud budou, tak až od října roku 2015, ač již mají certifikát EU.

Kamarád z Prahy mne prosil, abych mu náplasti sehnala na záda. Co se stalo! Po měsíčním lepení, nejen že ho záda přestala bolet, ale spadl mu natolik cukr, že doktor vysadil léky. Začínají být další a další zkušenosti od lidí, kteří vyléčili bradavice, bércové vředy, křečové žíly, cukrovku, zlepšil se jim zrak, léčí tím lupénku, atopické ekzémy a další neduhy.

Nechci zde propagovat něco, čemu nemusíte věřit. Ale myslím si, že každý má právo vědět co funguje a žít život bez bolestí a trápení. Pokud chce vědět více, případně zjistit, kde se dají tyto náplasti objednat, ráda předám kontakt i s návodem použití. Můžete mi napsat na „pobocka11@seznam.cz  „

Přeji všem pevné zdraví a život bez bolestí a trápení.




zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.