Poslední soutěže letošního roku:
pozor, hrajeme o mobilní telefony!

Poslední soutěže letošního roku:
pozor, hrajeme o mobilní telefony!

15. 12. 2014

Soutěžení na stránkách magazínu i60 nikdy nekončí. Na závěr letošního roku jsme připravili pro naše čtenáře velké vánoční soutěže o mobilní telefony. Jeden získá vítěz fotosoutěže a druhý vítěz literární soutěže. Další drobné dárky pak získají druzí a třetí v pořadí.

Fotosoutěž: "Moje snímky roku"

Ve fotosoutěži se vrátíme k našemu staršímu "formátu", kdy se vkládají fotografie prostřednictvím formuláře na homepage (na místě rubriky Líbí/Nelíbí). Každý soutěžící bude moci vložit do soutěže celkem tři fotografie, které považuje za své nejlepší snímky nafocené v letošním roce. Ke každé fotce musí být připojen popisek - co fotografie zobrazuje, kdy a kde byla pořízena. Čtenáři budou moci přidávat fotkám hlasy prostřednictvím palců, přičemž každá I.P. adresa bude mít k dispozci 20 hlasů.

Ovšem pozor, v případě, že zjistíme u některého snímku vícenásobné hlasování z jedné I.P. adresy(tedy více než 20 hlasů), bude fotografie ze soutěže automaticky vyřazena. Vítěze vybere redakce ze snímků, které získají alespoň 30 hlasů čtenářů. Vkládat fotografie bude možné od této chvíle až do pátku 9. ledna 2015 do 12.00 hod. Vítěze vyhlásí redakce v neděli 11. ledna 2015 ve večerních hodinách.

Literární soutěž: "Můj nejsilnější zážitek roku 2014"

A příležitost dáme samozřejmě i nefotografům. Co jste zajímavého zažili v letošním roce? Byli jste svědky nějaké vtipné příhody? Prožili jste nějaké osudové setkání či situaci? Popište váš nejsilnější zážitek roku 2014 formou příběhu či jiného literárního útvaru. Soutěžní příspěvek musí být jako vždy vložen na portál i60 prostřednictvím čtenářského profilu, a to stejně jako u fotosoutěže nejpozději do 9. ledna 2015, a to 12.00 hod. Článek označte titulkem Můj nejsilnější zážitek roku 2014. Vítěze vyhlásí redakce rovněž v neděli 11. ledna 2015.

Fotohádanka týdne

Děkujeme za vaše reakce a návrhy, jak zlepšit a zatraktivnit Fotohádanku týdne. Tento týden vyzkoušíme čtenáři navrhovaný systém, kdy se vítěz bude losovat ze všech soutěžících, kteří odpoví správně na všechny otázky. Pokud se tento model osvědčí, budeme v něm pokračovat i po novém roce. Fotohádanku tedy odstartujeme opět ve čtvrtek ve 21.00 hod., přičemž soutěžit bude možné do následujícího pátku 15.00 hod. Vítěz bude vylosován naším losovacím programem a oznámen v 19.00 hod.V případě, že bude vylosován třikrát za sebou stejný soutěžící, nebude pak následující tři kola do losování zařazen. Tipovat ovšem může.

A pozor, od Nového roku přibude jedna novinka - fotografie do Fotohádanky společně se správnou odpovědí budou moci posílat i sami čtenáři. Podmínkou je, že musí jít o vlastní fotografii, tedy ne staženou z internetu. Autor fotografie bude mít za zaslaný snímek výhodu "získání" jedné správné odpovědi. Snímky, které budou moci soutěžící posílat na adresu i60@i60.cz budou řazeny do soutěže podle data zaslání. 

A ceny získávají...

Nyní se dostáváme k cenám za soutěže, které právě skončily. Konopný olej Carun získává za správnou odpověď a díky štěstí při losování paní Pavla Vítková. Výtečný rum Diplomático bude patřit paní Haně Rypáčkové. Tento luxusní alkohol je k osobnímu vyzvednutí do konce roku v obchodě Warehouse No. 1 na Sokolovské ulici v pražském Karlíně, poblíž stanice metra Křižíkova. Při přebírání ceny je potřeba se prokázat dokladem totožnosti.

Doplňkem stravy Acutil mohou zbystřit své smysly Josef Smutný, Soňa Prachfeldová, Blanka Krpcová, Jarmila Daníčková, Jan Blahoslav, Eva Kovaříková, Jan Zubko, Pavla Nováčková, Miroslav Kousal a Karel Plechatý. Dárek pro vnoučata - Krtkovu stavebnici - získávají Jiřina Votavová, Vladka Nováková, a Jaroslav Maur. Stavebnici zašle výhercům náš obchodní partner - firma EP Line. 

Ve vědomostním kvízu byla z úspěšných soutěžících vylosována paní Zdenka Žichovská, DVD za pět zveřejněných snímků v sekci FOTO dne pošleme paní Lence Vorářové a Jiřině Votavové.

A rozhodli jsme se ocenit i moc hezké nesoutěžní příspěvky posledních dní - příběh Jaroslava Kašíka Kouzlo časů minulých: vánočka s rozinkami a příběh Marie Magdaleny Klosové Vánoční autobus. Oběma posíláme sbírku básní našich čtenářů Šedesát odstínů lásky. Tuto pěknou knížku, která může být i hezkým vánočním dárkem, si můžete také objednat zde

Všem výhercům gratulujeme!

Pokračujeme v produktové soutěži o krém na vyplnění hlubokých vrásek od firmy Mary Kay a zároveň vyhlašujeme novou soutěž o CD Sherlock Holmes - Barvíř na penzi/Podnájemnice v závoji od společnosti Radioservis.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, rok 2014 nám zase utekl jako voda. Vánoce jsou za dveřmi a přichází sváteční čas netrpělivého očekávání. Nejen dobu adventní si můžete pravidelně zpestřit na našem portále i60. Moc rádi vás tady vidíme. A jsme také moc rádi, že se nedávné zjitřené diskuze posunuly do milé a přátelské atmosféry. Magazín i60 chce lidem dříve narozeným přinášet hlavně radost. Zasloužíte si to.

Tahle země není jenom pro mladý!

 


čtenáři čtenáři
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.