FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí pan Libor Petr

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí pan Libor Petr

19. 12. 2014

Vítězem naší Fotohádanky se stává pan Libor Petr. Uhodl, že literátem je francouzský démon šantánů Boris Vian, zřícenina se nazývá Žebrák a že tramvaj projíždí městem Lisabon. 

Gratulujeme panu Petrovi a posíláme mu CD Velké maličkosti Jana Wericha.

Do závěrečného klání se dostala i paní Lenka Vorářová a paní Jitka Caklová, které také uhodly všechny otázky. Leč počítačové kolo štěstěny se přiklonilo k panu Petrovi.

Trochu nás mrzí, že se tentokrát Fotohádanky nezúčastnila paní Květa Křivohlávková, která byla v minulých kolech přebornicí. Je pravda, že někteří čtenáři jí výhry nepřáli, ale to podle nás není důvod se dalších kol nezúčastňovat. Ostatně nová pravidla notoricky opakované vítězství vylučují. Nenechte se otrávit, rádi Vás tady zase uvidíme, paní Křivohlávková.

Tipujte a hádejte, vždyť je to jen hra!

A teď si pojďme zopakovat zadané otázky:

1 otázka:
Kterého literáta zobrazuje fotografie?

2 otázka:
Jak se jmenuje tato zřícenina hradu?

3 otázka:
Jak se jmenuje město na fotografii?

A opět upozorňujeme na změnu pravidel:
Tento týden spouštíme čtenáři navrhovaný systém, kdy se vítěz bude losovat ze všech soutěžících, kteří odpoví správně na všechny otázky. Vítěz bude vylosován naším losovacím programem a oznámen v pátek v 19.00 hod. V případě, že bude vylosován třikrát za sebou stejný soutěžící, nebude pak následující tři kola do losování zařazen. Tipovat ovšem může.

Každý čtvrtek v 21.00 hodin umístíme na portál tři fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní památku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, do finálního slosování postupují ti, kterým se podaří správně odpovědět na všechny tři otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku). Kdo bude hádat vícekrát než jednou, bude automaticky diskvalifikován.

A pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny v pátek večer v 19.00. Pokud se nikomu do té doby nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazují, přidáme k otázce nápovědu. Po nápovědě mohou podruhé hlasovat i ti, co neuhádli v normální době. V odpovědi však musí uvést všechny tři tipy.

U otázek je rovněž uvedena cena, o kterou se bude soutěžit.

Fotohádanka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%