Petra Kvitová je královnou sportu

Petra Kvitová je královnou sportu

23. 12. 2014

Petra Kvitová se stala sportovkyní roku. Letošní vítězka Wimbledonu porazila i olympijské vítězky ze Soči - snowboardistku Evu Samkovou a rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou. Ta získala olympijské zlato i stříbro a poosmé v řadě se stala vítězkou Světového poháru. Všechny tři jsou sportovní dříčky a perfektně reprezentují Českou republiku. Za jejich reprezentaci a propagaci sportu jim patří velký dík.

Na dalších místech jsou biatlobisté Ondřej Moravec, Gabriela Soukalová, pak následuje atletka Barbora Špotáková, cyklista Leopold König, judista Lukáš Krpálek, veslař Ondřej Synek a desítku TOP nejlepších uzavírá tenista Tomáš Berdych, světová sedmička v žebříčku ATP.

V týmech je první fedcupový tým za vítězství ve Fed Cupu a třetí salátová mísa, druhý je tým biatlonistů a třetí fotbalový tým, který bojuje v kvalifikaci a postupu na ME ve fotbalu v roce 2016.

Legendou sportu se stala "In memoriam" Miloslava Rezková-Hübnerová, atletka, která získala ve skoku do výšky zlatou olympijskou medaili v roce 1968 na LOH v Mexiku. Potom se stala mistryní Evropy v roce 1969. Letos zemřela 19. října ve věku 64 let. Čest její památce.

Sportu zdar!

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.