Šárka Strachová opět vítězí, 
Kvitová čeká na první duel

Šárka Strachová opět vítězí,
Kvitová čeká na první duel

31. 12. 2014

Statečná a bojovná Šárka

Statečná Šárka Strachová - Záhrobská, která se proslavila na ZOH ve Vancouveru v roce 2009, kdy získala bronz, patří opět mezi nejlepší lyžařky. Po pěti letech se opět dostala na bednu a získala v rakouském Kühtai stříbrnou medaili. Moc jsme jí všichni fandili, protože si prožila své, zvítězila nad těžkou nemocí a vrátila se ke sportu. Lepší než Šárka byla pouze Američanka Shiffrinová, mistryně světa. K úspěchu ji pomohlo i to, že její kouč Klaus Mayrhofer postavil trať, na které tak skvěle sjela. Velká gratulace, Silvestr slaví v Rakousku.

Lvice Petra Kvitová začíná první duel v Číně

Zatímco Šárka na sněhu, Petra Kvitová už trénuje v Číně na svůj první turnaj WTA v Číně, Shenzenu - Šen-čenu. Petra je v Číně velmi oblíbená pro své přátelství se slavnou čínskou tenistkou Li Na, která letos za velkého loučení ukončila svou tenisovou kariéru. Li Na pomohla Petře v tom, že ji doporučila kondičního kouče Alexe Stobera. Ten ji tehdy dotáhl ke špičkovým výkonům, kdy vyhrála grandslam Australian Open. Vstupní duel vždy znamená hodně. Budeme držet palce.

Tomáš Berdych v Thajsku

Tomáš Berdych se připravuje na svůj vstupní duel v Kataru, ale trénuje v Thajsku, též  pod  vedením  nového  kouče  z  Venezuely  Daniela Vallverdue , který hodně pomohl Andy Murraymu. Tehdy jako jeho asistent se dočkal, že Andy vyhrál US Open, Wimbledon i olympiádu, to byl rok 2012. Tomáš se už těší na první duely.

Lucie Šafářová na Hopman Cupu

Lucii čeká nelehký vstup úvodním duelem v Perthu na Hopman Cupu, kde se utká s Kanaďankou Eugenií Bouchardovou, sedmou hráčkou světa dle žebříčku WTA, už v neděli 4.ledna 2015.

Všem budeme držet palce a fandit . Sportu zdar !

lyžování sport tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.