Karty (prý) nelžou
Ilustrační foto: pixabay.com

Karty (prý) nelžou

31. 12. 2016

Kdo by nechtěl vědět, co ho čeká a nemine, tak ten lže. Máte zdravotní potíže? Problémy s partnerem, s rodiče či v práci? Přiznejte se, kdo uvažoval v takových chvílích o návštěvě KARTÁŘKY?

Historie karetních her je zajímavá. Už ve 14. století se objevují hrací karty a sloužily vždy nejen k hazardním hrám, ale také k vykládání. Už tehdy v té době měly karty svůj význam a z karet se předpovídalo nejvíce v 18. století. Současný svět plný techniky je prospěšný pro působení věštců a senzibilů. V době, která je dobou sociálních nejistot, mají lidé potřebu hledat kontakty v duchovnu a mystice.

Když jsem poprvé slyšela slovo kartářka, představovala jsem si čarodějnici z pohádky, kterou zdobila bradavice na nose a nesmělo ji chybět koště v podpaží. Bydlela by v temném brlohu plném svící a magických symbolů. Hrbatá stařena s černou kočkou na zádecch. Čarodějku-kartářku z dnešní doby nerozeznáte mezi současnými ženami – může jí být kterákoli z nás.

Kartářky jsou velice nebezpečné, a proto by neměly být navštěvovány lidmi jen proto, aby zjistili něco o své budoucnosti, ale hlavně z důvodu poznání sami sebe, dokáží-li svým problémům čelit, jsou-li vůči nim odolnější. Problémy nejsou jen generačními, ale je tu i otázka pohlaví. Ženy více zajímá láska či vztahy, u mužů se jedná o problém peněz a kariéry.

O kartářku se vlastně začneme zajímat až v době, kdy se dostaneme do svízelné situace a potřebujeme poradit. Jsou ale mezi námi i tací, kteří ke kartářce jdou ze zvědavosti.

Přiznejme si pravdivě, že u každého z nás se v životě střídají dobrá a špatná období. Některé situace řešíme s nadhledem a klidem, někdy nevíme, jak dál. Proto se v takových chvílích obracíme o pomoc k lidem, které příroda obdařila náhledem do budoucnosti. Nejenže chceme o své budoucnosti slyšet co nejvíce, ale jsme ochotni i zaplatit částku, kterou si kartářka navrhne a o které ani my nepřemýšlíme. Vždyť očekáváme výrok své budoucnosti.

Není kartářka jen pouhou nastrčenou figurkou, dávající nám jen a jen to, co my sami chceme? Nenapojí se na něco duchovního, protože její výřečnost není na úrovni profesionála.

Setkala jsem se s kartářkou, která říká: „Většinou se mi daří budoucnost uhodnout. Smrt neoznamuji, neboť smrt je osud. A tomu nikdo neunikne. Člověk by měl odcházet od kartářky duševně svěží, s novým elánem a pln energie do života.“

Karty bohužel nelze použít k osobnímu obohacení např. ve Sportce.  Každý máme svou budoucnost ve svých rukách a žádné karty za nás životní problémy nevyřeší.

Pokud chceme svůj osud znát, pak vyhledáme vykladačky karet. Ale i zde mohou být takové, jejichž věštba je jen výdělečnou činností. Proto i tuto skutečnost mějte na paměti.

Co říkáte, je vůbec možné vidět do budoucnosti?

 

mezi nebem a zemí osud
Hodnocení:
(4.8 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.