Miliardář Musk nemá
v osobním životě štěstí

Miliardář Musk nemá
v osobním životě štěstí

3. 1. 2015

Americký podnikatel a bouřlivák Elon Musk ohlásil druhý rozvod s manželkou, s níž se předloni podruhé oženil. Ve společném prohlášení Musk a britská herečka Talulah Rileyová oznámili, že i dál zůstanou přáteli. Musk proslul jako jeden ze zakladatelů internetového platebního systému PayPal a zejména jako otec revoluční aerokosmické firmy SpaceX, která už vyslala na oběžnou dráhu několik komerčních aparátů. 

S Rileyovou se Musk poprvé oženil v roce 2010, ale po dvou letech manželství ztroskotalo. Znovu se dali dohromady v červenci 2013, ale ani tentokrát vztah nevydržel. Rozvodové řízení skončilo poslední den loňského roku před soudem v Los Angeles. Rileyová od exmanžela dostala 16 milionů dolarů (370 milionů korun), odloučeně prý už žili pět měsíců. 

Musk, který se rovněž angažuje ve vývoji elektromobilů ve firmě Tesla Motors, je považován za jednoho z největších světových boháčů. Podle odhadu časopisu Forbes si ročně přijde na osm miliard dolarů. 

Třiačtyřicetiletý Musk byl už před oběma epizodami s britskou herečkou jednou ženat, s první ženou Justine Muskovou se rozvedl krátce před prvním sňatkem s Rileyovou. Z prvního manželství má miliardář pět dětí včetně trojčat. 

osobnosti
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.