Skutečně nejsilnější zážitek v životě

Skutečně nejsilnější zážitek v životě

5. 1. 2015

Krásnou dovolenou jsem trávil s rodinou v Broumově u přátel, těšil se krásami Ostaše i Orlických hor a na výlet jsme jezdili do polských lázní Kudowa Zdrój (čti zdrůj).

Mezi Broumovem a lázeňským městem Kudowa Zdrój, v příjemném prostředí Gór Stolowych je hned u silnice několik míst, kde lze nejen zaparkovat, ale dokonce rozdělat oheň v připraveném ohništi a uspořádat piknik. Což jsme učinili, ke slovu přišel polní vařič švédské armády, neboť děti pravidelně dostaly v blízkosti lesa hlad na lečo.

Byl horký letní den a náš plastový Trabík byl na dohled a tak jsme nechali otevřené okénko, aby se náš automobil z PVC nestal pečící troubou. Po příjemném obědě jsme se nalodili a po ujetí cca 15ti metrů nastalo peklo. Do chlupatiny na sedadle se schoval nezvaný host a moje pozadí se mu nelíbilo ani trochu.

Strašlivá bolest mne vystřelila ze sedačky tak, že jsem z limuzíny málem udělal kabriolet. Podobný pocit musel mít Adolf Hitler, když pádil od Stalingradu s ruským bodákem v zadku. Navíc s bodákem rozžhaveným do běla.

Zařval jsem bolestí, nadzvedl jsem pozadí a v tom pode mnou zahučelo a zpod zadku vystartoval hmyz podobného vzezření, jako vosa, ale o něco menší, než malý vrtulník. Hlavou mi prolétla věta z románu o Robinu Hoodovi:"...podle toho, jak lord v sedle nadskočil, bylo jasné, že nějakou dobu bude muset při jídle ležet, nebo stát."

Nic tak nepotěší, jako cizí neštěstí. Když mi moje milá žena ošetřovala postižené místo, plakaly moje ratolesti smíchy.

 

Co jste zajímavého zažili v letošním roce? Byli jste svědky nějaké vtipné příhody? Prožili jste nějaké osudové setkání či situaci? Popište váš nejsilnější zážitek roku 2014 formou příběhu či jiného literárního útvaru. Autor nejlepšího soutěžního příspěvku získá mobilní telefon. Více informací najdete zde.
Zážitek roku 2014
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...