Můj zážitek: operace
kyčelního kloubu

Můj zážitek: operace
kyčelního kloubu

8. 1. 2015

Když jsem četla zadání této soutěže, hned jsem se pustila do úvah, co zajímavého, vtipného či osudového se mi  v roce 2014 přihodilo. Je zde spousta střípků, které by stály za zmínku, ale vše absolutně převáží fakt, že jsem absolvovala dvě operace kyčelního kloubu.

Za tímto rozhodnutím stojí hodně úsilí a hlavně překonání sebe sama, zvítězila jsem totiž nad svým strachem. První operaci jsem absolvovala v březnu, druhou v čase předvánočním – v listopadu. Nyní je to přesně dva měsíce, co mohu bez problémů chodit a radovat se ze života ještě více než předtím.

Rekonvalescence probíhá díky cvičení a mému pozitivnímu aktivnímu přístupu velmi rychle, a já doufám, že již brzy se budu moci například zúčastnit podobné módní přehlídky, jako byla ta v Praze-Letňanech, kde jsem mohla být pouze jako divačka.

Mám mnoho nových plánů a ráda bych se o ně s vámi, moje milé a krásné seniorky, podělila. Pro mě byl rok 2014 zlomový, protože jsem porazila svůj strach a odrazila se tak vstříc novým zážitkům.

Věřím, že i v mém věku mně jich čeká ještě mnoho. Děkuji touto cestou paní Havlasové za vložení tohoto textu a přeji nejenom jí, ale i celé redakci krásný nový rok plný zdraví a pozitivní energie.

 

Co jste zajímavého zažili v letošním roce? Byli jste svědky nějaké vtipné příhody? Prožili jste nějaké osudové setkání či situaci? Popište váš nejsilnější zážitek roku 2014 formou příběhu či jiného literárního útvaru. Autor nejlepšího soutěžního příspěvku získá mobilní telefon. Více informací najdete zde.

Jitka Kovařinská

Zážitek roku 2014
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...