i60 Párty 2015 bude v dubnu
v poděbradském hotelu Junior

i60 Párty 2015 bude v dubnu
v poděbradském hotelu Junior

11. 1. 2015

Mnohými očekávané setkání příznivců tohoto portálu, které jsme loni nazvali i60 Párty, se uskuteční i v letošním roce, a to ve dnech 24. - 26. dubna 2015. Druhý ročník této ojedinělé akce nás tentokrát zavede do Poděbrad. Základnou i60 Párty se stane skvělý hotel Junior, který doporučila naše čtenářka Lidmila Nejedlá. 

Školní hotel Junior je součástí Hotelové školy a Vyšší odborné školy Poděbrady a nachází se v bezprostředním centru lázeňského města Poděbrady. Z vlakového nádraží je hotel vzdálen cca 700 metrů, poklidnou chůzí lze dojít z nádraží do hotelu za 10 minut. Vlakové spojení je určitě ideální pro čtenáře ze vzdálenějších koutů republiky. Z Prahy se dá do Poděbrad dojet v rámci Pražské integrované dopravy autobusovou linkou, která je pro seniory nad 70 let zdarma. Konkrétní linky a spojení z Ostravy, Brna, Plzně, Ústí, Hradce Králové či Jihlavy vám ještě upřesníme.

Sraz všech účastníků bude přímo v hotelu Junior v pátek 24. dubna v odpoledních hodinách. Jednotliví účastníci se budou moci po příjezdu ihned ubytovat ve dvou a třílůžkových pokojích. V 18.00 hod. bude pro všechny účastníky připravena uvítací večeře.

i60 Párty je víkendovou akcí, tedy počítá se s příjezdem v pátek, ubytováním na dvě noci a odjezdem v neděli ráno či dopoledne. V rámci akce bude připraven program, který se bude skládat jednak ze společných večerů, ale i nabídky společného programu v průběhu dne (návštěva zámku, muzea, procházky po lázeňském městě, ochutnání léčivých pramenů atd. a samozřejmě Diskotéka pro pamětníky!). Přesný program teprve ladíme, všichni účastníci jej včas obdrží.

Objednávka ubytování

Naše redakce rezervovala v hotelu celkem 45 lůžek. Protože pro získání slevy je potřeba uhradit zálohu, prosíme všechny zájemce, aby s objednávkou ubytování neotáleli a přihlásili se co nejdříve. Cena ubytování na dvě noci (z pátku na sobotu a ze soboty na neděli) včetně dvou snídaní (sobota, neděle) a dvou večeří (pátek a sobota) je 1 150 Kč.Dopravu si každý účastník setkání hradí sám, ceny vstupu do zámku či dalšího programu budou upřesněny, ale neměly by být nijak vysoké.

Prosíme tedy všechny zájemce, aby svou objednávku potvrdili prostřednictvím mailu na adresu i60@i60.cz, do kterého napíšete vždy jméno účastníka, adresu bydliště, rodné číslo, telefon a počet osob, který objednáváte. Pozor, akce není jen pro aktivní čtenáře magazínu i60, ale také pro jejich rodinné příslušníky či přátele!

Do předmětu mailu napište "Objednávka Poděbrady". Zálohu ve výši 600 Kč pak pošlete na číslo účtu: 43-5246130297/0100.

Jako variabilní číslo použijte své rodné číslo. Uhradit můžete na účet i celou částku, případně zbylou část pak každý účastník uhradí hotově přímo v hotelu.  

Do termínu akce ještě přinese další informace, v případě, že se budou zájemci chtít na cokoli zeptat, můžete tak učinit mailem na adrese i60@i60.cz, nebo formou dotazu na chatu v sekci Redakce.

Věříme, že se zase sejde dobrá parta a že to tedy bude pořádná i60 Párty!

Tahle země není jenom pro mladý!

 


 

 

 

 

 

 

 

 


čtenáři i60 Párty i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%