České finále v Sydney:
Plíšková proti Kvitové!

České finále v Sydney:
Plíšková proti Kvitové!

15. 1. 2015

Tenisový turnaj WTA v Sydney určitě vyhraje Češka. Bude to buď Karolína Plíšková nebo Petra Kvitová. Obě české hráčky totiž uspěly ve svých semifinálových zápasech a rozdají si to spolu ve finále!

Karolína Plíšková porazila světovou devítku

Češkám se v Sydney daří. Karolína Plíšková opět předvedla výbornou hru a proti Němce Angelique Kerberové si podobně jako včera pomohla skvělým servisem. Včera dala 15 es v duelu se Španelkou Suaréz-Navarrovou a dnes  předvedla 7 es a porazila Angelique Kerberovou, devátou hráčku dle žebříčku WTA, za 55 minut po setech 6:3 a 6:2. Je ve finále, což je fantastický úspěch této mladé české hráčky.

Petra Kvitová smetla Pironkovou

Ve druhém semifinále v Sydney nastoupila Petra Kvitová proti Bulharce Cvetaně Pironkové, obhájkyni loňského titulu. Tu Petra porazila celkem čtyřikrát a vloni ji právě ona vyřadila.

Dnes hrála Petra fantasticky, první set vybojovala 7:5, v druhém setu už ale jednoznačně vládla lvice Petra. Dnes měla opět skvělý servis, díky kterému se mohla do soupeřky pořádně opřít. A Pironková to taky pěkně odnesla, uhrála ve druhém setu jediný gam. Máme tu tedy české finále!

Jiří Veselý je v semifinále turnaje v Aucklandu

Jiří Veselý v ranních hodinách našeho času porazil na Novém Zélandu, v Aucklandu Američana Donalda Younga po setech 6:2 a 6:3. V semifinále ho čeká Jihoafričan Kevin Anderson, který porazil Američana Johnsona 6:4 a 7:6.

Pro Jiřího Veselého, nadějného mladého českého tenistu, je to jistě nádherný vstup do nové sezóny!

Již zítra tedy pokračování. Sportu zdar a tenisu obzvláště!

sport tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.