I zdánlivé nemožné
je někdy možné

I zdánlivé nemožné
je někdy možné

5. 2. 2015

V televizi dávali pořad o modelkách po padesátce, a to mě tak zaujalo, že jsem neváhala a hned se také zaregistrovala. Prohlídla jsem si jejich první krůčky po molu, což mě fakt dostalo. Prostě úžasné! Ale hlavně ten zájem o nás "starší", které se také chceme líbit a někdo si toho všimnul.

Patřím asi do škatulky normálních dalších fungujících babiček, které pomáhají dětem a samy na sobě vším šetří. Poslední dobou ale přemýšlím, že chci také ještě zažívat jiné, krásné věci, a tudíž si rozdělit čas i více pro sebe. Začala jsem jezdit pravidelně plavat, lyžovat, cvičit... a našla další spřízněné duše, se kterými se chodím i bavit, což mi opravdu změnilo náhled na život.

Nyní jsem vzácná i svým dětem, které mě nepřehlížejí jako dříve. Moc se těším na další den, který příjde a přinese něco krásného a nového. Manžel mi moc fandí a dokonce začal také se mnou lyžovat, i když byl vždy proti a tento sport ho nikdy nepřitahoval. Dnes si neumí představit zimu bez toho, aby byl na horách.

Radím dalším dámám, které to mají také tak stereotypně zaběhnuté v rodině jako já dříve, aby neváhaly a také zkusily něco nového, třeba jen masáže, kosmetiku, je to moc příjemné...

Krásný den se sluníčkem v srdci vám přeje Ludmila

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...