Tenisová tipovačka i60: 
Zatím lépe tipují ženy

Tenisová tipovačka i60:
Zatím lépe tipují ženy

24. 1. 2015

Naše tenisová tipovačka je mnohdy napínavější než některé duely na Australian Open. Po každém zápase se mění  pořadí v tabulce, zatím prvních pět míst ovládají ženy. S náskokem tří bodů vede paní Miroslava Kubešová před Jitkou Chodorovou, Lenkou Vorářovou, Dagmar Královou a Janou Sobolíkovou. Zatím nejlépe tipujícím mužem je Miroslav Štorch na šestém místě.

Grandslamový turnaj v Melbourne je nyní zhruba v polovině a to znamená, že do konce finálových zápasů udělíme ještě minimálně stejný počet bodů, a tak stále platí: kdo se do tipovačky zapojí ještě teď, může vyhrát! Cenu do soutěže nám tentokrát věnovala společnost Rockwood, výrobce a prodejce holí pro hru kroket. Tuto napínavou hru může hrát celá rodina, stačí k ní jen kousek travnaté plochy a o zábavu je postaráno.

A jak to dnes v Melbourne dopadlo?

Špatně. S turnajem se sloučí Petra Kvitová i Barbora Záhlavová-Strýcová. Petra nezahrála dobře a v průběhu celého utkání vypadala odevzdaně. Nehecovala se jako obvykle svým typickým pokřikem "Pojď!", nepomohla si servisem, špatně se pohybovala. Její soupeřka, Američanka Keysová přitom nehrála nijak výjimečně. Ale opírala se o slušný servis a dokázala využívat nevynucených chyb Petry Kvitové, nad kterou zváítězila 6:4, 7:5. Po setech 4:6 a 4:6 vypadla z turnaje i Barbora Záhlavová-Strýcová. Na rozdíl od Petry sice Bára srdnatě bojovala o každý míč, ovšem její soupeřka Victoria Azarenková, bývalá světová jednička, byla dnes o kousek lepší. Ve dvouhrách tak zůstávají jen dvě česká želízka, Petra Kvitová a Tomáš Berdych. Petra o postup do osmifinále bude bojovat právě dnes.

Mezi ženami již postoupily do osmifinále obě sestry Williamsovy, spolu s nimi pak Azarenková, Muguruzaová, Cibulková, Brengleová a Radwaňská, která vyprovodila z kurtu Lepschenkovou 6:0, 7:5.

V mužské dvouhře postupují do osmifinále Wawrinka, který lehce přehrál ve třech setech Nieminena, spolu s ním pak Raonic, Lopez a Garcia-Lopez. Postupují také favorité Djokovič, Ferrer, Nišikori a Raonic.

Zkuste si také zatipovat zde.

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.