Australian Open: finále mixu 
vyhráli tenisoví "veteráni"

Australian Open: finále mixu
vyhráli tenisoví "veteráni"

1. 2. 2015

V dnešním posledním dnu grandslamu Australian Open jsme mohli sledovat finále mixu. Nastoupili proti sobě švýcarsko-indický pár Martina Hingisová a Leander Paes proti francouzsko-kanadskému páru Kristina Mladenovičová a Daniel Nestor.

Zajisté si všichni pamatujeme, když v mužské čtyřhře sympatický, milý a stále se usmívající Ind Leander Paes po boku Radka Štěpánka získal zde na Australian Open titul v deblu. Psal se rok 2012.

Paes získal již svůj třetí grandslamový titul v mixu. Poprvé vyhrál v mixu po boku Martiny Navrátilové v roce 2003. Martina Navrátilová samozřejmě dnes  nechyběla v publiku mezi fanoušky. Podruhé to bylo s Karin Blackovou, a nyní s Martinou Hingisovou, rodačkou z Košic, která dvakrát ukončila kariéru a vrátila se zpět do čtyřhry žen v roce 2013. Světovou jedničkou ve dvouhře žen se stala v roce 1997, v pouhých sedmnácti letech.

V dnešním duelujiž  jednačtyřicetiletý Ind Leander Paes a čtyřiatřicetiletá Martrina Hingisová, výborně servírovali, avšak i Kristina Mladenovičvá a Daniel Nestor ukázali výbornou hru. První set mixu vyhráli Martina a Laender 6:4. Laender dal tři esa a v prvním setu. Ve druhém setu ztratila za stavu 2:2 Kristina Mladenovičová podání a Laender Paes přidal 2 esa. Stav byl 3:2. Martina Hingisová perfektně returnovala. Servis Leandra Paese na tělo Krisdtiny Mladenovičové. Závěrečná smeč Martiny 6:3 Odehráli celkem 19 gamů.

Usměvaví Martina Hingisová a Leander Paes jsou tedy vítězové Australian Open!

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.