Vtipnější vyhrává: Červené tričko

Vtipnější vyhrává: Červené tričko

2. 2. 2015

Předesílám, že už je to příhoda stará hodně let...

Jednou jsme se jako členky sportovního oddílu domluvily na podzimním výšlapu pod hrad, příp. dle kondice i na hrad Bezděz. A některá z nás měla ten nápad, abychom si na to oblékly trička červené barvy. Já jsem doma nic vhodného neměla, tak jsem se cestou na sraz zastavila u dcery. Ta mi zcela nezáludně vytáhla z komínku vzorně složených triček jedno červené  s bílým nápisem PILOT INSTRUCTOR, pod ním bylo menším písmem ještě FIRST LESSON FREE. Nu což, to se mi docela zamlouvalo, neboť do všeho kolem létání jsem byla odjakživa udělaná. Čapla jsem to složené tričko a mazala na sraz za město, že si ho obléknu až tam. Ráno bylo ještě chladno, tak jsem šla ve větrovce, nikdo si ničeho nevšimnul.

V cíli cesty po hradem již byl krásný podzimní den, a jelikož jsem šlapala i nahoru na hrad, tak jsem si větrovku cestou odložila. No a začaly se dít věci! Nejen já sama, ale ani kolegyně si nemohly nevšimnout více než zálibných pohledů i daleko mladších mužů, kteří se ocitli v mé bezprostřední blízkosti. Každý hypnotizoval to moje tričko, usmíval se a vrhal "významné" pohledy. Taktéž  některé dámy, co ještě dobře viděly, nevěřícně zíraly a některé zíraly dokonce i pohoršeně (asi manželky). No a já pořád NIC netušíc - usmívala jsem se taky jako jeliman. Pak jsme sešly zpět dolů do vsi, kde jsme měly všechny sraz a posezení v chalupě u jedné společné kamarádky. A tam bylo teprve to moje červené tričko podrobeno detailnímu zkoumání, jehož výsledkem bylo všeobecné veselí (já se smála nejvíce).

Tak se také podívejte, co vše jsem na tom tričku měla napsáno!

 

Umíte si udělat legraci nejen z ostatních, ale také sami ze sebe? Dokážete vymyslet a popsat veselý příběh? Podařilo se vám zachytit svým fotoaparátem, videem či mobilním přístrojem nějakou veselou příhodu či situaci? Vyštete své veselé příspěvky či footografie do naší soutěže "Vtipnější vyhrává" a získejte některou z cen. Více informací najdete zde.
Vtipnější vyhrává
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%