Pojedete také na i60 Párty?
Zde jsou přihlášení čtenáři

Pojedete také na i60 Párty?
Zde jsou přihlášení čtenáři

16. 2. 2015

Pomalu, ale jistě se přibližuje setkání příznivců magazínu i60, které se v posledním dubnovém týdnu (24.4. - 26.4.) uskuteční v lázeňském městě Poděbrady. Na své hosty čeká příjemný personál hotelu Junior, s jehož službami je vždy spokojen každý senior.

Připraveno bude celkem 19 třílůžkových pokojů, kde bude možné podle počtu přihlášených bydlet i po dvou, v případě, že někdo preferuje ubytování pro jednoho, je to možné za příplatek 180 korun.

Aby bylo odbavení hostů při příjezdu do hotelu bez komplikací a co nejrychlejší, uvítáme, když se už předem přihlášení hosté dohodnou na obsazení pokojů, tedy pokud to jen trochu jde. Asi je rozumné, když po dvou osobách obsadí pokoje manželské a partnerské dvojice, spřátelené osoby by mohly vytvořit trojice tak, aby zbyly volné pokoje pro zájemce, jež se přihlásí ještě v průběhu března a dubna.

Každopádně uvítáme, když i ještě nerozhodnutí čtenáři pošlou objednávku v průběhu března, tedy ne až poslední dny před termínem setkání.

Určitě vás zajímá, kdo se již přihlásil. Zde jsou jména čtenářů, kteří zaslali mailem objednávku a uhradili zálohu nebo i celou částku:

Jarmila Rašovská, Dagmar Bartušková, Marie Rákosníková, Jaroslava Handlová, Marie Novotná, Helena Červenková. Marie Magdalena Klosová, Zuzana Pivcová (2 osoby), Jana Šenbergerová (2 osoby), Michaela Přibová (2 osoby), Zdenka Žichovská, Helena Horáková (2 osoby), Eva Zajícová (2 osoby), Soňa Prachfeldová (2 osoby), Jitka Caklová, Alena Tollarová, Květoslava Houdková, Eva Balúchová, Naděžda Špásová (2x), Libuše Křapová (3x), Zdenka Doušková (2x), Alice Dědková (2x). Dalších osm míst je zatím rezervováno.

Pokud jste na tomto seznamu nenašli své jméno a přihlášku jste poslali, prosíme, napište nám na adresu i60@i60.cz.

Padly také dotazy na to, zda bude vrácena záloha v případě, že z nějakých důvodů nebude možné na setkání dorazit. Ano, záloha bude vratná, jen pevně doufáme, že tak neučiní více než 20 přihlášených, protože zálohu hradí hotelu naše redakce.

Jak jsme již psali dříve, program se připravuje, jeho základní rysy odhalíme v průběhu března, něco si necháme jako překvapení, ale měla by to být kombinace kulturně-sportovně-společenské zábavy. Podle toho si připravte i své outfity, inspirovat se můžete mimo jiné i v naší Velké módní soutěži.

Jakékoli vaše dotazy k setkání pište na chat/redakce, nebo na adresu i60@i60.cz, více informací ohledně přihlášení najdete zde.

Naše soutěže a výherci

Náš magazín vyhlásil Velkou módní soutěž pro všechny přihlášené dámy v projektu i60 Senior Fashion! O podrobnostech se dozvíte zde. Nejprve nám zralé modelky zaslaly několik krásných soutěžních outfitů, ale najednou jejich aktivita ustala. Domníváme se, že to bylo kvůli hodnocení příspěvků ze strany naší poroty, kterého se možná zalekly, protože se jim zdálo příliš přísné. To ale porotě není nutné zazlívat. Klade na outfity určité požadavky, jelikož chce, aby dámy byly především náročné samy na sebe a vypadaly skvěle. Netřeba se tedy obávat, posílejte nám prosím své příspěvky dál!

Pokračuje naše autorská soutěž Vtipnější vyhrává, na detaily se podívejte zde. Hrát můžete také o nákup v hodnotě 100 000 korun, a to s internetovým obchodem Rohlik.cz, více informací o soutěži najdete zde, soutěžit můžete na tomto místě.

Naopak končí dvě produktové soutěže. Doplněk stravy Flexodon C, který přispívá ke správné funkci chrupavek a kostí, získávají aktivní čtenáři Eva Mužíková, Zdeněk Heron Horenský a Zdeňka Jírová. Komplet čtyřech cédéček ze závěrečné série případů komisaře Maigreta bude zaslán společností Radioservis panu Janu Kutílkovi.

Ve vědomostním kvízu se tentokrát usmálo štěstí na Renatu Hanačíkovou.

Všem vítězům gratulujeme!

Kvitujeme, že se mezi čtenáři magazínu i60 objevilo několik nových autorů. Prosíme, řekněte o něm svým známým a přátelům, nebo si najděte nové zde. Čtěte, pište, soutěžte, zkrátka se dobře bavte.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60 Párty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.