Bramborový buřtguláš

Bramborový buřtguláš

18. 6. 2012

Léto klepe na dveře a s ním i myšlenka na rychlé letní večeře doma či u táboráku. Hledáte v paměti recepty pro případ, že dojdou zásoby a už zbývá jen koření a brambory? Zachránit nás může bramborový buřtguláš. 

Ingredience
brambory
hladká mouka
cibule
olej
červená paprika, sůl, pepř
(množství dle počtu strávníků)

Postup
Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme červenou papriku a zaprášíme moukou. Krátce osmahneme, zalijeme vodou a rozmícháme. Přidáme oloupané nakrájené brambory a vaříme. Lze vařit jak v hrnci na sporáku, tak v kotlíku na ohni táboráku a je to mňamka.

Dobrou chuť.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.