Milionový vrt: hra o poukázky
na plyn od MND a další ceny

Milionový vrt: hra o poukázky
na plyn od MND a další ceny

23. 2. 2015

Hrajte si, bavte se a vrtejte o tisícové poukázky na plyn a od MND v hodnotě 10 milionů Kč. Navrtejte si až 3 000 Kč za 2 minuty! Ve hře jsou i výlety za koštováním vína a jedinečná exkurze do míst, kde MND těží a skladuje plyn, a kam se určitě jen tak nedostanete!

Jižní Morava skrývá nejedno bohatství. Vedle lahodné vinné révy, krásné přírody, a nesčetných památek jsou to i tajemství ukrytá v hlubinách země: zemní plyn a ropa. „Často se setkáváme s otázkami, jak taková těžba ropy a plynu na Moravě probíhá. Mnozí lidé často ani nevědí, že se na Moravě tyto suroviny těží. To nás inspirovalo. Přišli jsme s nápadem představit právě navrtávání plynových ložisek hravou a naučnou formou hry. Milionový vrt bude během února a března navíc chrlit tisícové poukázky na plyn v celkové hodnotě 10 milionů Kč,“ vysvětluje Jan Sýkora ze společnosti MND.

Kromě toho, že se během hry dozvíte, jak takové vrtání plynu může vypadat, si ještě můžete pro sebe nebo domácnost příbuzných či známých vyvrtat poukázku na plyn, která vám již tak výhodný plyn od MND ještě zlevní. Na ty nejúspěšnější „vrtmistry“ čeká ve hře až 3 000 Kč. Každý den navíc MND vylosuje jednoho výherce, který se vydá se svým doprovodem za koštováním vína v moravských sklípcích i na jedinečnou exkurzi do míst, kde MND těží a skladuje plyn. Využijte této šance a buďte jednou ze čtyřiceti dvojic, která bude ochutnávat lahodné moravské vínko a poznávat zajímavá místa! Chce to jediné: zahrajte si na moravské vrtmistry na www.milionovyvrt.cz.

A ještě několik tipů pro nové vrtmistry: Cílem hry je v časovém limitu dvou minut navrtat alespoň jedno ze dvou ložisek plynu, přitom co nejméně opotřebit vrták při průchodu různými geologickými podložími a pokud možno nezasáhnout některou z překážek – krtka, Venuši nebo speleologa. Přímo na www.milionovyvrt.cz najdete i herní návod. Možná, že oceníte drobný tip – při vrtání se zaměřte nejen na správný směr, ale i na rychlost vrtání, která se mění podle podloží – v měkké hornině vrtejte rychleji, v tvrdé zpomalte. Doporučená rychlost se zobrazuje přímo ve hře tak, jak úspěšně postupujete do větší hloubky. Máte neomezený počet pokusů, takže můžete trénovat tak dlouho, jak budete chtít. Vrtání zdar! 

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.