Velká módní soutěž: Jsem
ráda na všech svých cestách

Velká módní soutěž: Jsem
ráda na všech svých cestách

13. 3. 2015

Považuji se za šťastného človíčka. Mám ráda svou práci, mám dospělé vychované osamostatněné děti, jsem poměrně zdravá.

Také mám milujícího partnera, se kterým ve volném čase neustále někam vyrážíme – pěšky, na kolech, dále také sjíždíme řeky na lodích i raftech, když je vítr, tak provozujeme kitting, na sněhu sjezdujeme i běžkujeme, v létě plaveme, hrajeme beach i klasický volejbal. Při všech těchto i jiných aktivitách (kulturních, společenských) nezapomeneme na odlov kešek (ulice, kanály, mosty, skalní převisy, propasti, stromy). Jsme totiž vášnivými geokačery.

Také mám na světě stále mou maminku a tatínka, za nimiž se alespoň jedenkrát za měsíc rozjedu na Moravu. Nejezdím autem, ani autobusem, už jezdím jen vlakem. A není tomu jinak ani tento víkend. Je krásně teplo, svítí sluníčko. Co si však vzít na sebe?

Mými cestovními prioritami z pohledu oblečení jsou: praktičnost, pohodlnost, elegance, mladistvost a spolehlivost. Zvolila jsem proto džíny (Mango), ty nikdy nezklamou, bílou bavlněnou košili (Tom Taylor), abych dostála eleganci, a pončo (CA) jako záruku pohodlí a tepla. Za doplňky jsem zvolila v kůži pásek (Mango), boty (Lasocki) i cestovní kabelu (Vera Pelle). A samozřejmě nesmí chybět sluneční brýle a přibalený šátek.

Ještě polibek mému drahému na rozloučenou a utíkám na vlak.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Jana mě velmi příjemně překvapila. Její outfit je mladistvý, velmi vkusný a má hlavu a patu. Nic v něm nenalézám rušivého a musím ji pochválit úplně na jedničku s hvězdičkou. Jana velmi vnímavě zvolila vše tak, jak k sobě opravdu ladí, včetně krásných bot z přírodní kůže. Její volba nepatří mezi drahé značky - přesně takhle se dá oblékat velmi nápaditě a vůbec ne draze.

Hodnotím známkou 1  

 

Elen Zajíčková:
Paní Jano, vítejte v soutěži! Jste půvabná dáma, s vytříbeným vkusem. Je vidět, že si života vážíte, a podle toho se taky oblékáte. Máte STYL, umíte si vybrat. Bylo by fajn, kdyby i ostatní dámy pochopily, v čem je kouzlo dokonalého vzhledu. Jak málo někdy stačí k velkému efektu. Gratuluji, hodnotím, jak jinak než na jedničku (za brašnu bych dala hvězdičku navíc).

Hodnotím známkou 1

 

Scarlett Wilková:
Mám ráda minimalismus a kvalitní věci, takže pro mě je Jana jasná jednička, i když chápu, že možná někomu její styl může připadat příliš jednoduchý a ničím výrazným nepoutající pozornost. Ale já si přesně takto představuju, když se řekne pohodlí, elegance, styl. Pokud k tomu přidám, že Jana popisuje outfit, ve kterém vyráží na cestu vlakem, je to pro mě případ na jednoznačnou pochvalu. V takovém oblečení můžeme vyrazit v pětadvaceti, v padesáti i v sedmdesáti, a vždy budeme vypadat dobře. A jásám nad tou kabelou. Je na ní vidět, že to nebyl žádný levný kousek, ale je přesně ukázkou toho, do čeho se vyplatí investovat. Tato nikdy nevyjde takzvaně z módy. V kombinaci s takovou kvalitní  taškou i jednoduché a mnohdy třeba i levné oblečení hned vypadá kvalitně a draze.

Hodnotím známkou 1 

 

Redakce:
Paní Jana je typickým příkladem moderní, aktivní (i atraktivní) a sebevědomé seniorky. Jen houšť a větší kapky. Ale proč jsme se o paní Janě nedozvěděli trochu víc? Jistě má co říci. Na outfitu si dala velmi záležet, ale průvodní článek (my víme, že Jana jinak píše výborně) tentokrát lehce vypustila. Jenže text hodnotíme my. Narozdíl od outfitu na jedničku není. Takže jen bídná chvalitebná.

Hodnotíme známkou 2-

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,25

Celková výsledná známka je 1,55

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Velká módní soutěž
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.