Tři pražská kina nabídnou
odpolední vstupné za 30 Kč

Tři pražská kina nabídnou
odpolední vstupné za 30 Kč

21. 6. 2012

Pražská kina Aero, Světozor a Bio Oko nabídnou v létě po loňském úspěchu projektu Pražské filmové léto odpolední vstupenky za pouhých 30 korun. Diváci se mohou těšit například na snímky The Artist, Rozchod Nadera a Simin či Půlnoc v Paříži.

Vstupenku na film od 18.00 za 30 korun nabízí Bio Oko po celý červenec, kino Aero během srpna. A kino Světozor tradičně po oba tyto měsíce v časech mezi 11.00 až 14.00.

"Loňskými největšími trháky byly filmy Králova řeč, Černá labuť, Melancholia, Jmenuji se Oliver Tate a další. Světozor v odpoledních hodinách během léta v rámci této přehlídky navštívilo 3002 diváků, Bio Oko za měsíc dokonce 5062 diváků, v průměru tedy přes 160 návštěvníků na projekci. Ani Aero se se svými 4783 prodanými vstupenkami nenechalo zahanbit," uvádějí organizátoři. Ti doufají ve stejnou návštěvnost i letos, pomoci k tomu mají opět oblíbené filmové trháky tohoto roku.

"Dramaturgie přehlídky opět vycházela z úspěšných distribučních novinek posledních měsíců. Kromě letních komedií diváci mohou zvolit i drama či thriller, každý podle své aktuální chuti. Z rozpálených Čech se pak mohou přenést na krátkou dovolenou například do půlnoční Paříže, mrazivého Švédska, do současného Íránu, Velké Británie 70. let či třeba do přístavu Le Havre," přiblížil program ředitel kina Světozor Petr Jirásek.

Z nabídky filmových titulů, které diváci budou mít možnost zhlédnout, lze zmínit například poctu němému filmu The Artist (obdržel 5 Oscarů), další oscarový snímek - íránské drama Rozchod Nadera a Simin, Polańského konverzační film s hereckými hvězdami Kate Winsletovou a Jodie Fosterovou Bůh masakru či thriller režiséra Davida Finchera podle slavné švédské knižní předlohy Muži, kteří nenávidí ženy, ve kterém hlavní roli ztvárnil "Bond" Daniel Craig.

Diváci se ale mohou těšit i na Almodovarovo drama Kůži, kterou nosím s Antonio Banderasem v roli plastického chirurga či na letní snímek Půlnoc v Paříži režiséra Woodyho Allena. Žánr historické drama nabídne dánský film Královská aféra a kdo má rád špionážní filmy, jistě si nenechá ujít film Jeden musí z kola ven o britské výzvědné službě MI6.

Z českých filmů přehlídka nabídne film vycházející z komiksu Jaroslava Rudiše a Jaromíra 99 Alois Nebel, časosběrný dokument Heleny Třeštíkové Soukromý vesmír nebo psychologické drama/roadmovie Roberta Sedláčka Rodina je základ státu. Pro milovníky městské architektury je připravený film Urbanized Garyho Hustwita.

Vstupenky mohou zájemci zakoupit na pokladně kina Aero, Bio Oko a kino Světozor. Každé z kin prodává vstupenky i do ostatních kin. Vstupenky je možné zakoupit i online na webových stránkách kin, kde je k dispozici také kompletní program.

film kino
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...