Velká módní soutěž směřuje
do finále, zveme další dámy

Velká módní soutěž směřuje
do finále, zveme další dámy

16. 3. 2015

Velkou módní soutěž, kterou jsme v dobré víře spustili v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion a jež bude probíhat ještě dva týdny, sledujeme se smíšenými pocity. Na jednu stranu máme velkou radost z její sledovanosti, na druhou jsme neočekávali, že ji budou provázet takové vášně a emoce.

Vážíme si odvahy, kterou v sobě jistě musejí najít dámy, aby se soutěže zúčastnily. Přáli bychom si, aby účast byla ještě vyšší. A aby na tom nic nezměnily ani výroky naší poroty, které se možná někomu zdají příliš přísné nebo nespravedlivé.

Porota hodnotí modelky naprosto autenticky, odděleně, bez jakéhokoli ovlivňování. Další známku přidává redakce a poslední sami čtenáři. Jak už jsme napsali – nejedná se o exaktní soutěž, proto se v každém hodnocení nutně musí projevit subjektivní názor hodnotitele. A ten, jak víme, nemohou mít všichni stejný. Co se líbí někomu, nemusí se líbit jinému.

Podle nás je to dobře. Právě pestrost názorů by měla naopak obohatit majitelky outfitů. A poskytnout jim vodítko, co jim sluší více či méně, co by mohly změnit nebo vylepšit. To je hlavním cílem Velké módní soutěže. Nikoli ceny, nikoli kdo obsadí první, druhé, třetí a kdo poslední místo. Proto sem řevnivost nepatří, jde nám především o zábavu a poučení.

Zůstaňme tedy nad věcí a doufejme, že vyvrcholení soutěže se bude odvíjet v pohodové atmosféře. A že se nám hlavně představí další nové modely. Nezapomeňme, že aktivní soutěžící budou mít přednost při výběru dam pro letošní módní přehlídky.

Na koho se usmálo štěstí

Už dnes můžeme vyhlásit výherce některých produktových soutěží našich obchodních partnerů. Milovníci napínavé četby zkoušeli štěstí v klání o detektivku Kazatel z nakladatelství Albatros Média. Vítězem se stala paní Naděžda Špásová.

U konce je také soutěž o speciální měřící zásuvky, které nám do soutěže věnovala společnost Europe Easy Energy (3E). Vyhlašujeme hned tři výherce: paní Elenu Valeriánovou, pana Jiřího Sobotku a paní Libuši Křapovou.

Díky společnosti 3E si můžete spočítat, zda náhodou neplatíte za elektřinu či plyn více, než musíte – podívejte se zde. Tato společnost nabízí Speciální tarify pro seniory, konkrétní informace se dozvíte kliknutím na bannery společnosti Europe Easy Energy nebo přímo zde.

Oceňujeme i naše skvělé fotografy a milovníky vědomostních soutěží. Za pět vydaných fotografií v sekci FOTO dne posíláme knihu paní Aleně Tollarové, ve vědomostním kvízu měla tentokrát štěstí paní Karla Kozelková, která získává filmové DVD.

Všem výhercům gratulujeme! Zároveň nezapomeňte, že stále probíhá soutěž o oční balzám Sérénage Avène od firmy Pierre Fabre, a nově soutěž o tři CD od Sira A. C. Doyla: Studie v šarlatové s Oldřichem Kaiserem a Jiřím Lábusem od společnosti Radioservis. Soutěžit můžete zde.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, jaro je doslova za dveřmi, příroda brzy krásně rozkvete a provoní naše domovy. Proto už chystáme Velkou fotografickou soutěž, kde se budete moci pochlubit prvními jarními úlovky.

Mějte se krásně.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Velká módní soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...