Velká módní soutěž:
Tak toto je můj outfit

Velká módní soutěž:
Tak toto je můj outfit

29. 3. 2015

Ráda bych se s Vámi také podělila a zapojila se do soutěže o módní outfit. Impulsem pro to bylo moje posezení s přítelkyní u kávy, kdy jsme spolu surfovaly na počítači a narazily na Vaši stránku. Vznikly tak bezprostřední fotky z mobilu, které Vám nyní prezentuji.

Asi před dvěma lety se mi podařilo zhubnout více než dvacet kilo, a to byl pro mě nový start do života. Získala jsem ztracené sebevědomí, začala jsem opět sportovat, chodit do společnosti, které jsem se předtím vyhýbala, a věnovat se více svému zevnějšku.

Letos oslavím šedesáté narozeniny a myslím si, že pro mě život zdaleka nekončí. Stále se těším na nové impulsy do života, chci poznávat nové věci, radovat se ze svého vnoučete a užívat si života.

A teď k mému modelu.

Vybrala jsem overal, který jsem si vždycky přála, ale až nyní se shozenými kily jsem si ho pořídila a cítim se v něm velmi dobře. Je to ideální oblečení pro každou příležitost. Jak pro strávené chvíle v přírodě nebo posezení s přáteli, tak pro oficiálnější příležitosti. Záleží jen na doplňku, který zvolím. Já preferuji šálky a šátky, mám ráda výrazné šperky.

Materiál je velmi vzdušný, lehký a pohodlný. Cítim se v něm skvěle.  

Přeji všem hezký den.        

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Příjemný outfit na pohodové odpoledne. V kavárně Božena vypadá velmi  šik - jako pravá dáma. Líbí se mi kombinace černá a červená s výrazně blond vlasy. Je to výrazná kombinace, která do společnosti patří. A navenek se proměnil společenský oděv na pohodové oblečení na procházku do parku - líbí se mi kombinace s modrošedou šálou a černobílým dezénem sportovní bundy. Za mě jednička, protože Božena dodržela barevnost i styl, a navíc to k ní velmi sedí.

Hodnotím známkou 1

Elen Zajíčková:
Paní Božena je důkazem toho, že kdo má vkus, ten nedělá chyby. Výborná ukázka toho, že "šikovný" kousek v šatníku nahradí haldu oblečení. K tomu pár dobře zvolených doplňků  a pokaždé můžete vypadat jinak. A vždy skvěle! Tak, jak to předvádí paní Božena. Musí se to ale umět s citem, a ten ona opravdu má. Stejně jako i pevnou vůli. A za to jí velmi obdivuji a fandím. Gratuluji!
Hodnotím známkou 1

Scarlett Wilková:
Božena mi udělala radost. Je to ukázka pohodlného a zároveň elegantního oblečení, u kterého se dají jen lehce měnit dopňky, a přitom je celkové vyznění pokaždé úplně jiné. Na jedné fotce je za dámu, na druhé spíše sportovní a přitom jde stále o jeden a tentýž overal. Obvykle mi při slově overal vstávají vlasy hrůzou na hlavě, ale Božena mě přesvědčila, že jsem se až dosud mýlila. Zároveň potvrdila moje přesvědčení, že černá barva jako základ šatníku je zkrátka věčná a vděčná. Chválím taky pěkný účes, který omlazuje i sluneční brýle, které z každé z nás udělají zajímavou dámu. A jestliže je toto vše výsledkem výkonu spočívajícím v úbytku dvaceti kil, pak už jen smekám.

Hodnotím známkou 1 

Redakce:
Dvacet kilo dolů, paní Boženo? To je úctyhodný výkon, za který si už předem zasloužíte jedničku. Minus je za příliš úsporný rozsah článku.

Hodnotíme známkou 1-


Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 1,1

Celková výsledná známka je 1,12

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

móda Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.