Velká módní soutěž:
Volnočasový outfit

Velká módní soutěž:
Volnočasový outfit

28. 3. 2015

Vím, že můj outfit příliš nezapadá do kategorie 60 a víceletých, ale podrobnosti vysvětlím.

Ráno vstávám kolem páté a chodím běhat (v létě ven a v zimě na běhací pás). Potom odjedu do posilovny, kde absolvuji druhou část tréninku. Nyní jsem připravena vrhnout se do pracovního procesu. Pozitivně naladěna s množstvím endorfinu v těle.

Můj volnočasový outfit se skládá z legín firmy Adidas, tílka a mikiny firmy Sportalm. Firmu Sportalm preferuji i v občanském životě. Je to rakouský výrobce sportovně elegantní módy, která přesně koresponduje s mým naturelem. Cítím se v ní dobře a spokojeně.

Miluji barvy, v mém šatníku prakticky nenajdete černou. Vůbec mám ráda módu a vše módní a kvalitní.

Mám 3 dcery a 2 vnoučata. Vnučka Laura, která má 6 let, je se mnou na fotografii.  

Miluji sport, a to v jakékoliv podobě. Můj volný čas spočívá pouze ve sportovních aktivitách. Stejně tak mohu poslat fotografie na kole, na lyžích nebo na koni. Jinak jsem pracovně vytížená a na další volnočasové aktivity mi nezbývá čas.

 

Hodnocení naší poroty


Táňa Havlíčková:
Možná hodnotíme outfity na jakoukoliv příležitost a sportovní aktivity Jaroslavy jsou zřejmě hlavní částí jejího volného času. Nicméně i přesto, že jsou barvy k sobě celkem ladící, nenalézám na celkovém vyznění nic kreativního, zajímavého a něco, co by mě zaujalo. Řekla jsem si: jo - to je super. Takže za mě docela nuda.
Hodnotím známkou 3
 

Elen Zajíčková:
Jak je cítit z textu paní Jaroslavy, je to velmi aktivní dáma. Což o to, ale její sportovní dril mě až zarazil. Obdivuhodné! Její outfit je tedy ryze sportovní, a tam nemám co dodat. Je vidět, že jednotlivé kousky barevně ladí. Kvality toho oblečení dokáže posoudit nejlépe ona. Trošku mě mrzí, že paní s tak dokonalou postavou ji nenechá vyniknout i v jiné, než sportovní módě. Ale jen ona ví, proč a zač. Já obdivuji její disciplínu a to ranní vstávání především.
Hodnotím známkou 2 

 Scarlett Wilková:
Toto těžko hodnotit, Jaroslava to pojala tak sportovně, že těžko srovnávat s dámami, které sem posílají své fotky v šatičkách. Na druhé straně není co vytýkat, když jde o oblečení na běh, sport. Vše je kvalitní, jak se dnes říká, funkční, takže jestliže se v tom Jaroslava cítí dobře, a je tak velký sportovec, je to prostě ona. Ukázala se taková, jaká je a to je dobře. Proč dvojka? Myslím, že kdyby trochu změnila účes, více by jí to slušelo. Krátké vlásky jsou fajn, ale trochu bych si je nechala více prostříhat, odlehčit, pustit pár pramínků do čela. Výsledek by byl mladistvější, šmrncovnější.
Hodnotím známkou 2 

Redakce:
Jarko, vy jste opravdu sportovní typ člověka. A navíc máte sympatickou vizáž. To nám ovšem nepřísluší hodnotit, na to nemáme gebír. Hodnotíme text, a ten tedy není nic moc, což možná přikládáme zrychlení této soutěže před jejím finále. Takže se nezlobte za tu horší dvojku.
Hodnotíme známkou 2-

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,0

Celková výsledná známka je 2,3

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...