Novinka: plastová okna
s hliníkovou obložkou

Novinka: plastová okna
s hliníkovou obložkou

25. 6. 2012

Rádi byste svá okna pro dům či byt architektonicky pojali v moderním hliníkovém provedení, ovšem překážkou je vyšší cenová hladina? Máme pro vás novinku, která vám problém vyřeší.

Jedná se okna PROGRESS ALU, která důvtipně kombinují moderní design hliníkových oken a vysoce kvalitní okenní plastový profil GENEO s vynikajícími izolačními vlastnostmi.

„Exklusivní vzhled hliníkových oken zajišťuje hliníková obložka, která je umístěna na plastovém profilu z vnější strany a zlepšuje tak nejen jeho vzhled, ale i mechanické vlastnosti. Vnější design okna je díky ní vzhledově velice blízko k luxusním hliníkovým oknům, ale oproti hliníkovým oknům zaručuje plastový profil takové tepelně izolační parametry, kterých nelze u hliníkových oken dosáhnout“, uvádí Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel firmy DAFE–PLAST, která toto okno pro český trh připravila.

Vnější hliníková obložka může být navíc i povrchově upravena eloxováním nebo jakoukoli barvou ze vzorníku RAL a umožní tak všem architektům a designérům naplno zapojit okno do celkového vzhledu a designu domu.

bydlení rekonstrukce stavba
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.