Jarní fotopříběh: Výstava
"Velikonoce - svátky jara

Jarní fotopříběh: Výstava
"Velikonoce - svátky jara

6. 4. 2015

Minulý víkend 28. března jsem navštívila výstavu "Velikonoce - svátky jara" v Častolovicích ve východních Čechách. Organizují ji každý rok zahrádkáři v místním výstavním areálu.
Škoda, že letos akci příliš nepřálo počasí, bylo chladno a deštivo. Avšak návštěvníky zahřál pohled na krásné výtvory šikovných lidských rukou, které tu bylo možno spatřit na každém kroku.

Ukázky výrobků se nesly v duchu staročeských velikonočních tradic zdejšího kraje. Staročeské pečení bylo konfrontováno s dnešními pekárenskými výrobky. Nechyběla velká kolekce jarních květin v aranžerii s ozdobnou i užitkovou keramikou. Rovněž zaujaly výrobky z různých přírodních materiálů, ukázky malování a zdobení kraslic i perníčků. Nešlo přehlédnout paličkování "Vamberecké krajky." Ukázalo se, že se této činnosti věnují i chlapci. 

Ve venkovních prostorách probíhal prodej květin, zeleninové sadby a okrasných stromků.
Přijeďte se příští rok na výstavu podívat! 

 

Fotografujete rádi? Zúčastněte se naší fotosoutěže s názevm Jarní fotopříběh. Pošlete sérii fotografií doprovázenou textem a vyhrajte tablet Lenovo! Více informací o soutěži najdete zde.
Jarní fotopříběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...