Máme energii na focení, vaření
i předvádění krásných kostýmů

Máme energii na focení, vaření
i předvádění krásných kostýmů

6. 4. 2015

I když letošní chladné Velikonoce ohřeje sluníčko jen občas, není pochyb o tom, že jaro už zimě pomalu ale jistě dává na frak. Právě Slunce hrálo hlavní roli v naší autorské soutěži Moje energie. Téměř všichni se shodli, že je slunce i začátek jara nabíjí a spolu s probouzející se přírodou jim do žil vlévá novou životní energii.

Sešla se nám celá řada upřímných zpovědí, pocitů i postřehů, z nichž nebylo snadné vybírat. Tedy kromě absolutního vítěze. Tím se na základě ohlasů, počtu přečtení i verdiktu redakční poroty celkem jednoznačně stal pan Tomáš Horáček s „vodním“ příspěvkem Slunce, voda, hausbót, pohoda.

Složitější to bylo s dalšími oceněnými. Na druhé a třetí místo bylo hned několik dobrých kandidátů. Ale nebudeme vás déle napínat. Pomyslná stříbrná medaile patří paní Daně Kolářové za článek Knihy, strom, kolo aneb Souznění s přírodou a bronzová paní Vandě Blaškovič za text Není energie jako energie.

První místo soutěže, kterou jsme uspořádali s naším partnerem Europe Easy Energy (3E), oceňujeme doplňkem stravy Acutil, který dodá novou energii mozku (podporuje paměť a koncentraci). Druhé skvělou kosmetikou Ryor, jež přinese nový impuls pleti, a třetí místo knížkou Radši nekoukat od Ivanky Deváté. Všem výhercům gratulujeme!

Jarní fotopříběh a recepty

Nejdůležitější soutěží, která právě na i60 probíhá, je Jarní fotopříběh, v jejímž rámci nám můžete posílat série snímků s jarními motivy – květin, pučících stromů, zahrádek, ale i zvířátek a usměvavých lidí. Celá soutěž potrvá do 30. května a vítěz, vyhlášený v neděli 31.5., obdrží tablet Lenovo, druhý v pořadí kvalitní fotostativ Hama a třetí pěknou knižní cenu.

Nezapomeňte také, že do 30. dubna můžete posílat příspěvky do soutěže Náš recept, kde nám představujete zajímavý rodinný postup přípravy nějakého chutného pokrmu, který se u vás dědí z generace na generaci. Hlavní vítěz získá kuchařku od známého šéfa kulinářského institutu Romana Vaňka "Poklady klasické české kuchyně". Ti nejúspěšnější budou vyhlášeni v neděli 3. května 2015.

Naše modelky opět v akci

Jak už jsme vás informovali, 28. dubna pořádá nadace Konto Bariéry společně s Národním muzeem akci, při které budou "ukládány vzpomínky" seniorů v rámci projektu Národní kronika. Při této příležitosti bude uspořádána také módní přehlídka dobové módy ze 40. až 60. let, a to v Letohrádku Kinských v Praze 5. Organizátoři akce nás proto požádali, abychom v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion vybrali celkem 11 dam, jež by mohly v tento den předvádět historické modely.

Milé modelky i60, pokud máte zájem, neváhejte a ozvěte se nám na redakční mail i60@i60.cz, anebo na mail naší produkční dhavlasova@email.cz. Času už není mnoho, kostýmní zkoušky budou probíhat již od 8. do 18. dubna, a to v archivu Národního muzea (Na Zátorách 6, Praha 7, kousek od metra C Holešovice).

Soutěžte každý den

Bavit se a soutěžit můžete (už tradičně) každý den také ve vědomostním kvízu či ve Foto dne. V kvízu se v uplynulém týdnu usmálo štěstí na paní Olgu Švecovou. Gratulujeme!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, jaro už je definitivně tady, a my se můžeme těšit z výletů do rozkvetlé voňavé přírody, z nových zážitků a dobrodružství. Ty všechny pak můžete zachytit slovem i obrazem na portálu i60.cz. Moc se na vaše příspěvky těšíme, vždyť tento magazín si píšete především vy sami.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.