Festival SEN propojí generace!

Festival SEN propojí generace!

9. 4. 2015

Úspěšné propojení generací. Nesplnitelný úkol, říkáte si? Právě to se pokusíme vyvrátit dne 7. 5. 2015 od 14:00 hodin v areálu Klubu Klamovka. Festival SEN je společným projektem nás, studentů oboru Arts Management Vysoké školy ekonomické v Praze, díky kterému bychom rádi poukázali na to, že nám generace seniorů není lhostejná.To ovšem není to jediné, čeho chceme touto jednodenní akcí docílit.

Hlavním cílem festivalu SEN je ukázat (nejen) našim babičkám a dědečkům aktivity, které nás baví a napňují a to formou, která jim bude příjemná. Jednoduchý a přitom velmi milý nápad ukázat starší generaci naše záliby pramení především z osobních zkušeností. Ostatně, asi každá babička nebo  dědeček by se rádi dozvěděli, co jejich milovaná vnoučata baví a některou z aktivit si také na vlastní kůži vyzkoušeli.

Většina takových aktivit je ovšem přizpůsobena právě nám, mladé generaci, a to se v rámci festivalu pokusíme změnit. Připravujeme zajímavá hudební a divadelní představení, workshopy a besedy s umělci, či dokonce představení pro nás atraktivních volnočasových aktivit (jako například golfu či jógy), a to formou přijatelnou pro starší generaci. A kdo bude mít ještě víc odvahy, může se pokusit porazit šachovou hvězdu Karolínu Turkovou.

Dokažme, že propojení generací není jen SEN a užijme si příjemné odpoledne na Klamovce!

Těší se na vás
tým festivalu SEN

festival vnoučata
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%