ČT nabídne celkem
57 hokejových utkání

ČT nabídne celkem
57 hokejových utkání

13. 4. 2015

Česká televize z celkových 64 zápasů mistrovství světa v hokeji, které se v květnu uskuteční v Praze a Ostravě, odvysílá rekordních 57 televizních utkání. Kromě studií v hokejových halách bude vysílat například z hotelu národní reprezentace a šampionát přiblíží také v pořadu Hokejové poledne.

„Česká potažmo Československá televize je nejvytrvalejším světovým vysílatelem v historii Mistrovství světa v hokeji. Při tom jubilejním, padesátém, nabídneme divákům nejen nejvíce televizních utkání v historii českých obrazovek, vůbec poprvé opatříme i kompletně všechna utkání na webu mshokej.cz českým komentářem,“ uvedl výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský. 

Na webu budou dostupné všechny zápasy šampionátu. Videoarchiv dále poskytne sestřihy důležitých momentů, rozhovory s hráči i reportáže o dění na mistrovství.

V Hokejovém poledni budou ryze hokejové části pořadu, ale také nejrůznější netradiční pohledy na mistrovství světa a na to, jak celá země i zahraniční návštěvníci šampionát v Česku prožívají. „Hokejové poledne bude k vysílání využívat studia v Praze a v Ostravě a kromě nich ještě mnoha jiných míst, například obě fan zóny, okolí O2 areny, dva speciály chystáme i z hráčského hotelu,“ uvedl Robert Záruba, který se na přenosech hokejových šampionátů podílí 23 let. 

ČT na dobu šampionátu rovněž připravila pořady s maskoty, jimiž letos jsou postavičky králíků Boba a Bobka. Děti se s nimi setkají v nové digitalizované verzi večerníčku a ve speciálním dětském hokejovém kvízu. Šampionát zahájí 1. května zápas Finska s USA, čeští hokejisté nastoupí proti Švédsku. 

Česká televize hokej
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.