Mobil, který se naučíte
ovládat v každém věku

Mobil, který se naučíte
ovládat v každém věku

20. 4. 2015

Zlobí vás starý telefon, ale máte strach, že byste se nový nenaučili ovládat? Vyzkoušejte telefon Doro, který se stane vašim pomocníkem bez ohledu na to, kolik vám je let.

Že nejste zrovna fanoušky technologických vymožeností? Nevadí. Operátor O2 od března nabízí nový mobil, který je speciálně uzpůsobený pro seniory a pro ty, kteří mají s ovládáním ostatních telefonů potíže. Mobil Doro Liberto mini si oblíbila už řada seniorů především kvůli jednoduchému ovládání, přizpůsobené hlasitosti, velkým ikonám a aplikaci pro vzdálené ovládání.

Hned po zapnutí telefonu se spustí jednoduchý průvodce v češtině, který vám krok za krokem ukáže, jak se telefon ovládá. Na hlavní obrazovce najdete klávesové zkratky ke třem kontaktům, kterým voláte nejčastěji – ať jsou to děti, vnoučata, nebo přátelé. Další tři ikony vás navedou ke třem nejpoužívanějším funkcím – jako jsou třeba SMS zprávy, fotoaparát nebo budík.

Telefon přenáší hlas čistě a hlasitě, takže dobře uslyšíte, i když budete telefonovat v rušnějším prostřední. Mobil Doro se navíc dá používat i společně s naslouchátky. Jeho velký displej má nastavitelný kontrast a velké ikony.

Telefon má na zadní straně také tlačítko pro okamžité přivolání pomoci – po jeho stisknutí telefon okamžitě zavolá na jedno nastavené číslo. Pokud narazíte při používání telefonu na jakýkoli zádrhel, mohou vám vaši známí nebo příbuzní pomoct díky aplikaci My Doro Manager s nastavením na dálku přes jejich mobil, na kterém uvidí vaši obrazovku.

Telefon si můžete přijít vyzkoušet na kteroukoli O2 Prodejnu. Pokud vás svými přednostmi přesvědčí, můžete si ho pořídit za 3 995 korun, a to jak na všech O2 Prodejnách, tak v e-shopu. Na prodejnách je navíc možné ho pořídit i na splátky bez navýšení.

Za každý prodaný telefon Nadace O2 věnuje částku 100 korun na podporu Linky seniorů 800 200 007. Tato Linka, kterou provozuje Elpida o.p.s., pomáhá ročně 30 tisícům seniorů v obtížných životních situacích. Díky dlouhodobé podpoře Nadace O2 je volání na anonymní Linku seniorů zdarma a od března 2015 jsou konzultanti Linky pro volající k dispozici také o víkendech.

 

Hlavní výhody telefonu Doro Libreto
* jednoduché ovládání
* tlačítko pro nouzové přivolání pomoci
* kompatibilita s naslouchátky
* velké ikony
* klávesové zkratky k nejdůležitějším kontaktům a nejpoužívanějším funkcím
* možnost vzdálené pomoci s nastavením a ovládáním

 

Soutěžit o mobil Doro Libreto můžete zde.

mobily
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.