i60 Párty v Poděbradech
je tu! A tady je program

i60 Párty v Poděbradech
je tu! A tady je program

22. 4. 2015

Do naší i60 Párty v Poděbradech, která se koná od pátku do neděle, zbývají už jen hodiny, a tak ještě jednou shrnujeme, co účastníky akce čeká.

Ubytování v Hotelu Junior

Předpokládáme, že většina účastníků přijede do Poděbrad vlakem. Z nádraží trvá cesta do Hotelu Junior 10-15 minut, viz dole na mapce je cesta vyznačena. Adresa hotelu je: Komenského 156, telefon na recepci je +420 325 612 541.

Recepční Hotelu Junior budou příchozí hosty ubytovávat cca od 11.hod. dopoledne až do večerních hodin. Na recepci vždy nahlaste své jméno a případně i jména spolubydlících, pokud jste se předem domluvili na tom, kdo s kým bude na pokoji. Pokoje jsou třílůžkové, manželské dvojice či páry budou mít možnost ubytovat se po dvou, ostatní prosíme o ubytování po třech. (Dva hosté mají za příplatek objednány vlastní pokoje). Doplatky za ubytování a polopenzi budeme od účastníků vybírat před večeří.

Večerní program v pátek

Večeře bude v Hotelu Junior připravena na 18.00 hod., kdy oficiálně zahájíme akci a sdělíme účastníkům detaily třídenního pobytu. Po tomto zahájení přijde na řadu malé překvapení...

Po překvapení se krátce představíme my, zástupci magazínu i60, a seznámíme vás s novinkami, které plánujeme. Následovat bude volná zábava, vyplněná malými soutěžemi. Jedna z nich bude i soutěž o nejlepší příběh sestavený z písmen abecedy - viz zde. Dle nálady a chuti bude následovat Diskotéka pro pamětníky! Máte-li doma oblíbené písničky na CD, vemte prosím s sebou!

Sobota dopoledne

V Hotelu Junior bude již od pátku informační cedule s výčtem možností jak se zabavit v průběhu soboty. Mimo jiné bude možné navštívit bazén, solnou jeskyni, objednat si masáž apod. Účastníky nebudeme svazovat povinným programem, ale bude možné připojit se ráno ke společné procházce po pamětihodnostech města. Procházka bude obsahovat návštěvu Polabského muzea, Špitál Kunhuta, Poděbradský zámek s Památníkem Jiřího z Poděbrad. Procházka bude zakončena obědem v Hotelu Bílá růže ve 12.30 hod, kde je rezervace pro cca 35 lidí. 

Sobota odpoledne

Od 14.00 hod. bude připravena v přístavu na Zámeckém nábřeží výletní loď Krále Jiřího, která sveze zájemce po Labi, a to k soutoku s řekou Cidlonou. Tam bude možné vystoupit a procházkou dojít zpět do centra Poděbrad, anebo se vrátit lodí zpět do přístavu. Až do večeře, která je opět naplánována na 18.00 hod. bude program volný.

Sobotní večer již bude probíhat bez účasti redakce. Předpokládáme, že účastníci budou po skupinkách volit buď posezení přímo na hotelu, anebo se nabízí procházka po večerních Poděbradech a třeba i návštěva vybrané "tančírny" v některém z lázeňských domů (podrobnosti zjišťujeme).

Neděle

Ráno bude připravena snídaně, kolem 10.00 hod. pak bude nutné opustit pokoje. Předpokládáme, že někteří budou muset dle vlakových a autobusových spojení vyjíždět již v neděli ráno či v průběhu dopoledne, pro ty, kteří nebudou muset spěchat, budou opět k dispozici vybrané lázeňské procedury, či k výběru procházky po městě a jeho okolí s možností nechat si zavazadla v hotelu.

Info k přihlášení

Ještě stále je možné přihlásit se na i60 Párty. Pro ty čtenáře, kteří by mělli zájem, je možné ubytování v přilehlém Domovu mládeže, který patří hotelu, kde jsou krásné čtyřlůžkové pokoje za cenu 300 Kč/noc a s polopenzí splečně s hotelovými hosty. Zájemci se tedy mohou hlásit na mailu i60@i60.cz

Účastníci

Jarmila Rašovská, Dagmar Bartušková, Marie Rákosníková, Jaroslava Handlová, Marie Novotná, Helena Červenková, Marie Magdalena Klosová, Zuzana Pivcová (2 osoby), Jana Šenbergerová (2 osoby), Michaela Přibová (2 osoby), Zdenka Žichovská, Eva Zajícová (2 osoby), Soňa Prachfeldová (2 osoby), Jitka Caklová, Alena Tollarová, Květoslava Houdková, Eva Balúchová, Naděžda Špásová (2x), Libuše Křapová (3x), Zdenka Doušková (2x), Alice Dědková (2x), Hana Práglová (2x), Marie Seitlová (2x), Jarmila Březinová (2x), Eva Vlčková (2x), Marie Pudichová, Zoja Sedláčková, Marie Foltýnková, Dana Kolářová, Dagmar Pravečková (2x).

Těšíme se na shledanou!

i60 Párty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.