Poděbrady, modelky a soutěže.
Tohle není nuda na portálu i60!

Poděbrady, modelky a soutěže.
Tohle není nuda na portálu i60!

27. 4. 2015

Koho ještě trochu nebolí hlava, ať se přihlásí! Velké setkání i60 v hotelu Junior v Poděbradech začalo ve velkém stylu, paní hoteliérka říkala, že nic podobného tam dlouho neměli. Zejména páteční večírek, při němž padlo za vlast několik desítek lahví vína (kolik přesně, už si samozřejmě nepamatujeme), stál za to. Vše přitom proběhlo ve vší slušnosti, jak se na seniory patří. Reportáž Honzy Rašky o našem setkání si můžete přečíst zde. Děkujeme za účast a skvělou prezentaci! Ta akce se prostě vydařila.

Podpořte modelky i60

A další akce, na níž se bude podílet náš portál, je tady. Jak jsme již informovali, Národní kronika Nadace Charty 77 oslaví tři roky od svého vzniku a při této slavnostní příležitosti proběhne mimo jiné přehlídka historické módy „Elegantní dámou v jakémkoli věku a roční době“, která představí originální oděvy z doby od 20. do 60. let 20. století. Historické modely obléknou a předvedou naše zralé dámy z i60 Senior Fashion.

Nezapomeňte se tedy přijít podívat, slavnostní ceremoniál se uskuteční již toto úterý 28. dubna od 11 hodin v nádherném Letohrádku Kinských (Národopisné muzeum – Musaion, Kinského zahrada 98, Praha 5). Ti, kteří viděli kostýmové zkoušky, byli naprosto nadšeni a návštěvu vřele doporučují! Podrobnosti zde.

Dobové šaty předvedou tyto naše dámy:
1) Pavla Zajíčková – elegantní  model z roku 1942 (doba nedostatku)
2) Jaroslava Kroupová – odpolední šaty, 1. polovina 40. let
3) Danuše Kubátová – květované šaty na prázdniny (růžové doplňky), 1946
4) Vanda Blaškovič – květované šaty na prázdniny (černé doplňky), 1946
5) Daniela Radková – sportující dáma, tenisové šatičky, 1942
6) Alena Tollarová – zlatá svatba: šaty hnědé, 1950
7) Dagmar Bartušková – kabaret 20. leta, černé hedvábné šaty (1926)
8) Marie Magdalena Klosová – dáma v zimě 20. léta, hedvábné šaty (1923)
9) Miroslava Jachimová – malé černé pro všechny příležitosti, 30. – 40. léta
10) Elen Zajíčková – gardedáma, 2. polovina 50. let
11) Naďa Valková – filmová hvězda, malé černé do společnosti (1962)

Jak se usoutěžit k smrti…

Máme to rádi, prostě milujeme soutěže. A proto i60 vychází tomuto trendu vstříc. Už týden můžete soutěžit v našich nových soutěžích s pěknými novými cenami. Obzvlášť ta, kterou vám nabízíme ve spolupráci s naším partnerem – operátorem O2 – stojí za to: moderní mobil pro seniory Doro Libreto v hodnotě čtyř tisíc korun. Když správně zodpovíte jednu ze tří otázek a usměje se na vás štěstí při vylosování úspěšných tipovatelů, telefon bude váš. Soutěžit je možné zde.

Kromě toho jsme pro vás připravili soutěž o tři cédéčka Co život dal a vzal oblíbené autorky Betty MacDonaldové od firmy Radioservis. V hlavních rolích čteného textu se představí neméně oblíbené herečky Martina Hudečková, Taťjana Medvecká a Vilma Cibulková. Soutěžit můžete zde.

A do třetice můžete vyhrát Dýňové tablety od společnosti Valosun, které jsou dobrou prevencí proti inkontinenci. Potravinový doplněk obsahuje extrakt ze štýrské dýně, jenž působí pozitivně na svalstvo pánevního dna. Soutěžit můžete zde.

Jarní fotopříběh a recepty

Aby výčet našich soutěží byl kompletní, připomínáme, že na i60 již od počátku dubna probíhá Jarní fotopříběh, v jehož rámci nám můžete posílat série snímků s jarními motivy. Celá soutěž potrvá do 30. května a vítěz, vyhlášený v neděli 31.5., obdrží tablet Lenovo. Druhý v pořadí pak kvalitní fotostativ Hama a třetí pěknou knižní cenu.

A konečně do 30. dubna můžete posílat příspěvky do soutěže Náš recept, kde nám představujete zajímavý rodinný postup přípravy nějakého chutného pokrmu, který se u vás dědí z generace na generaci. Hlavní vítěz, vyhlášený v neděli 3. května, získá kuchařku od známého šéfa kulinářského institutu Romana Vaňka "Poklady klasické české kuchyně".

A zvonec nakonec…

U vědomostního kvízu byl z nejlepších soutěžících vylosován pan Jiří Chemišinec, jemuž posíláme filmové cédéčko. Gratulujeme!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, Poděbrady nám jasně potvrdily, že stojí za to být aktivní a nacházet nové inspirativní přátele. A to je vlastně hlavním smyslem našeho magazínu i60. Proto soutěžte, pište, dobře se bavte. Když budete v pohodové náladě vy, budeme i my.

Užívejte si krásného jara, které nám sice poněkud zchladne, ale pořád to bude to nádherné JARO. Lásky, krásy a rozpuku čas, který dává na jakýkoliv věk zapomenout.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.