Zkuste recept na skvělý dort, 
pochutnáte si třeba u hokeje!

Zkuste recept na skvělý dort,
pochutnáte si třeba u hokeje!

4. 5. 2015

Máte v lednici tvaroh, trochu kefíru a ve spíži med, kompot, citron a želatinu? To vše vám stačí pro výrobu chutného a zdravého Tvarohového dortíku za studena a ĺa Lubomír Müller. Právě tento jednoduchý recept, podle kterého lze připravit pochoutku za pár minut (sami jsme vyzkoušeli!), jsme vybrali jako vítězný v naší gastronomické soutěži s názvem "Náš rodinný recept".

Pan Lubomír Müller tak získává od redakce za uvedený postup, který najdete zde, kuchařku známého šéfa Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka "Poklady klasické české kuchyně." A knihami z nakladatelství JOTA oceňujeme také recept na Kachničku obzvlášť dobře vypečenou od Marie Magdaleny Klosové a také Med z pampelišek a sedmikrásek od Miluše Hasenohrlové.

Gratulujeme výhercům a čtenářům doporučujeme podívat se na další chuťovky v rubrice Můj recept. Jistě tam narazíte na dobrotu, kterou si můžete připravit třeba ke sledování hokeje.

Hokejová tipovačka o konopné produkty

Možná se ptáte, proč zrovna hokeje? Protože podle zájmu o hokejovou tipovačku, do níž se zapojily téměř dvě stovky čtenářů, usuzujeme, že mnohé z vás letošní mistrovství světa v hokeji docela zajímá.

Každopádně první zápasy české hokejové reprezentace byly hodně napínávé, a byť jsme na úvod prohráli se Švédy po nájezdech, skvělá hra Čechů naznačila ambice sáhnout si zase na některou z medailí. Jak to nakonec dopadne, se dozvíme až 17. května, ovšem výsledky Čechů i ostatních mužstev můžete tipovat už nyní.

Zapojte se také do naší hokejové tipovačky a vyhrajte dárkový koš plný konopných produktů od společnosti Carun! Tipování je jednoduché, pravidla soutěže najdete zde. Každý den se hraje o 15 až 20 bodů, a tak vyhrát může i ten, kdo se do tipovačky zapojí dnes či v příštích dnech. Tipovat můžete klidně hned zde.

Modelky na Festival Fresh senior!

Po úspěšném vystoupení našich modelek v Letohrádku Kinských - Národopisném muzeu, kde předváděly historické kostýmy, jsme pro dámy přihlášené do projektu i60 Senior Fashion zajistili další módní přehlídku. Tentokrát se bude konat v rámci Festivalu Fresh Senior, který proběhne 15. června ve Ville Pellé v Praze-Dejvicích. Prosíme modelky z projektu i60 Senior Fashion, které by si chtěly vyzkoušet předvádění módy značky C&A, aby se přihlásily mailem na adrese i60@i60.cz. Ze zájemkyň vybere šest dam módní poradkyně Elen Zajíčková. Příští neděli pak přineseme o akci více informací.

Jarní fotopříběhy - fotosoutěž o tablet Lenovo

Připomínáme, že na i60 již od počátku dubna probíhá Jarní fotopříběh, soutěž, v rámci níž nám můžete posílat série snímků s jarními motivy. Celá soutěž potrvá do 30. května a vítěz, vyhlášený v neděli 31.5., obdrží tablet Lenovo! Druhý v pořadí pak kvalitní fotostativ Hama a třetí pěknou knižní cenu. Na soutěžní příspěvky se můžete podívat zde.

Produktové soutěže a vědomostní kvíz

Už dva týdny můžete soutěžit v našich produktových soutěžích o velmi pěkné ceny. Obzvlášť ta, kterou vám nabízíme ve spolupráci s naším partnerem – operátorem O2 – stojí za to: moderní mobil pro seniory Doro Libreto v hodnotě čtyř tisíc korun. Když správně zodpovíte jednu ze tří otázek a usměje se na vás štěstí při vylosování úspěšných tipovatelů, telefon bude váš. Soutěžit je možné zde.

Kromě toho jsme pro vás připravili soutěž o tři cédéčka Co život dal a vzal oblíbené autorky Betty MacDonaldové od firmy Radioservis. V hlavních rolích čteného textu se představí neméně oblíbené herečky Martina Hudečková, Taťjana Medvecká a Vilma Cibulková. Soutěžit můžete zde.

A do třetice můžete vyhrát Dýňové tablety od společnosti Valosun, které jsou dobrou prevencí proti inkontinenci. Potravinový doplněk obsahuje extrakt ze štýrské dýně, jenž působí pozitivně na svalstvo pánevního dna. Soutěžit můžete zde.

Jako vždy vyhlašujeme na závěr vítěze vědomostního kvízu. Tento týden byla vylosována Jiřina Liškutínová. Gratulujeme!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, užívejte si jara, hokeje i portálu i60.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.