Zkuste si také naši hokejovou 
tipovačku o výrobky z konopí!

Zkuste si také naši hokejovou
tipovačku o výrobky z konopí!

8. 5. 2015

Přesně týden už tipují čtenáři portálu i60 hokejové výsledky. Mnozí soutěžící se tak mohi přesvědčit, že je dost těžké uhádnout , jak který zápas skončí. Ale je to adrenalin, hra, která nic nestojí, ale v níž lze vyhrát hodně pěknou cenu. Tou je dárkový koš s konopnými produkty, který našemu portálu i60.cz věnovala společnost Carun Pharmacy, provozovatel konopných lékáren Konopnyshop,cz.

Tipovačku zatím lépe rozjely dámy, v čele soutěže je po prvních sedmi dnech paní Alena Vaníčková s 24 body, která je následována dalšími třemi ženami, z mužů je zatím nejlepší na pátém místě Štefan Sliacký před Zdeňkem Heronem Horenským.

Program hokejového šampionátu je zhruba v polovině, hokejisty, ale i naše soutěžící ještě čeká osm zápasových dnů, přičemž každý den je ve hře  zhruba 20 bodů. Navíc připravujeme tiovací příležitosti za 10 bodů! A tak pořád platí, že i ten, kdo se zapojí do tipovačky teprve dnes, může vyhrát! 

Pravidla tipovací soutěže

A proto ještě znovu zopakujeme pravidla tipovačky. Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící musí tipovat výhradně prostřednictvím jednoho profilu a jedné I.P. adresy. V případě zjištění, že soutěžící tipuje z více profilů, zaregistrovaných z jedné I.P. afdresy, bude ze soutěže vyloučen.

Každý den až do 17. května budou na portále i60.cz v rubriceTipovačka (sekce Zábava) vypsány tipovací příležitosti s uvedením možného bodového zisku. Body se přičítají za každý správný tip. Tipovat mohou soutěžící vždy od chvíle, kdy se na portále objeví nové tipovací příležitosti, až do doby zahájení zápasu.

Tipovací program je nastaven tak, že tipované výsledky musí být zapsány v přesném tvaru, například 4:1. (tedy ve tvaru číslo,dvojtečka,číslo, bez jakýchkoli mezer). Po ukončení zápasu budou body připsány do tabulky, která je rovněž v rubrice Tipovačka. V tabulce budou vidět všechny tipy všech soutěžících. Kliknutím na jméno je možné vidět, jak který soutěžící tipoval.

Vítězem tipovací soutěže se stane soutěžícící, který získá největší počet bodů. Body se sečtou po posledním finálovém zápase dne 17. května a po poslední uzavřené (ukončené) tipovací příležitosti. V případě stejného počtu bodů u více soutěžících rozhodne o vítězi naše losovací zařízení.

Češi s Německem a Švýcarskem

Po výhře nad Francií čekají českou hokejovou reprezentaci další papírově slabší soupeři - Rakousko, Německo, Švýcarsko. Tipnout na výsledky těchto zápasů, ale i dalších utkání si můžete zde.

hokej
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%