Česko míří do čtvrtfinále,
Slováci statečně bojovali

Česko míří do čtvrtfinále,
Slováci statečně bojovali

11. 5. 2015

Česká hokejová reprezentace si opět zahraje smrtící čtvrtfinále na světovém šampionátu v ledním hokeji. Situace je dokonale zamotaná – mohou nás potkat Bělorusové, Finové nebo i Američani. Všichni jsou skvělí, adepti na světový titul.

Smrtící je proto, že prohra znamená konec účasti na této výtečně zorganizované akci. „Máte nejlepší fanoušky a nejlepší hokejovou arénu v Evropě,“ nechal se slyšet René Fasel, prezident Mezinárodní hokejové federace (IIHF) a bývalý švýcarský hokejista a rozhodčí. S Čechy přitom neměl dobré zkušenosti, na minulých turnajích se několikrát dostal do konfliktu s našimi hráči i trenéry. Raději to nebudeme rozebírat, budiž zapomenuto.

To Slováci zatím zcela propadli. Nezabodovali ani po skvělém výkonu s Ruskem, a pokud nevyhrají s USA, budou muset zabalit kufry a jet domů. Velká škoda pro tým, kde by měly zářit hvězdy jako Marián Gáborík, Andrej Meszároš či Tomáš Surový.

Vše bedlivě sledujeme, především v naší Tipovačce, kde si překvapivě dosud vedou lépe ženy. Jejich skvělé tipy, by jim mužští hospodští „odborníci“ mohli závidět.

A zase ty naše soutěže

Jsme zpocení a vystresovaní, stejně jako vy. Držíme palce naší reprezentaci, bereme jenom medaili. Je to strašně zavazující, ale jak tady napsal pan Horáček, věříme, že si na nějakou sáhneme.

Ovšem kromě toho soutěžíme i na jiných frontách. Tak se na to pojďme podívat a trochu si to zopakovat.

Zapojte se do naší hokejové Tipovačky a vyhrajte dárkový koš plný konopných produktů od firmy  Carun! Tipování je jednoduché, pravidla soutěže najdete zde. Každý den se hraje o 15 až 20 bodů, a tak vyhrát může i ten, kdo se do tipovačky zapojí dnes či v příštích dnech. Tipovat můžete klidně hned zde.

Fresh senior a naše modelky

Po úspěšném vystoupení našich modelek v Letohrádku Kinských – Národopisném muzeu, kde předváděly historické kostýmy, jsme pro dámy přihlášené do projektu i60 Senior Fashion zajistili další módní přehlídku. Tentokrát se bude konat v rámci Festivalu Fresh Senior, který proběhne 15. června ve Ville Pellé v Praze-Dejvicích. Prosíme modelky z projektu i60 Senior Fashion, které by si chtěly vyzkoušet předvádění módy značky C&A, aby se přihlásily mailem na adrese i60@i60.cz. Ze zájemkyň vybere šest dam módní poradkyně Elen Zajíčková.

Jarní fotopříběhy o tablet Lenovo

Připomínáme, že na i60 již od počátku dubna probíhá Jarní fotopříběh, soutěž, v rámci níž nám můžete posílat série snímků s jarními motivy. Celá soutěž potrvá do 30. května a vítěz, vyhlášený v neděli 31.5., obdrží tablet Lenovo! Druhý v pořadí pak kvalitní fotostativ Hama a třetí pěknou knižní cenu. Na soutěžní příspěvky se můžete podívat zde.

Už čtyři týdny můžete soutěžit v našich produktových soutěžích o velmi pěkné ceny. Obzvlášť ta, kterou vám nabízíme ve spolupráci s naším partnerem – operátorem O2 – stojí za to: moderní mobil pro seniory Doro Libreto v hodnotě čtyř tisíc korun. Když správně zodpovíte jednu ze tří otázek a usměje se na vás štěstí při vylosování úspěšných tipovatelů, telefon bude váš. Soutěžit je možné zde.

Kromě toho jsme pro vás připravili soutěž o tři cédéčka Co život dal a vzal oblíbené autorky Betty MacDonaldové od firmy Radioservis. V hlavních rolích čteného textu se představí neméně oblíbené herečky Martina Hudečková, Taťjana Medvecká a Vilma Cibulková. Soutěžit můžete zde.

Do třetice můžete vyhrát Dýňové tablety od společnosti Valosun, které jsou dobrou prevencí proti inkontinenci. Potravinový doplněk obsahuje extrakt ze štýrské dýně, jenž působí pozitivně na svalstvo pánevního dna. Soutěžit můžete zde.

A pak tu máme horkou novinku. Společnost NaturaMed Pharmaceuticals byla založena v České republice v roce 2006, se zaměřením na prodej vysoce kvalitních omega-3 výrobků, vyráběných v Norsku. Čeští a slovenští zákazníci si nejvíce oblíbili produkt OmegaMarine Forte+, který je v České a Slovenské republice registrován jako potravinový doplněk.

Oč jde? Mezi námi, o rybí olej. Obsah kapsle je absolutní špičkou v rámci EU. Každá výroba se důkladně analyzuje a před odesláním výrobků k zákazníkům se kontroluje kvalita. Lososi pocházejí od jihozápadního pobřeží Norska, odkud jsou během jen několika hodin po vylovení přepraveni a zpracováni v moderním závodě, který se nachází v bezprostřední blízkosti chovů. Jedinečnost norského lososího oleje spočívá především v jeho naprosté čerstvosti. Mezi ulovením lososa ve fjordu a extrakcí oleje v moderním závodě v jeho blízkosti uplyne pouze několik málo hodin. Soutěžit můžete zde.

Jako vždy, vyhlašujeme na závěr vítěze vědomostního kvízu. Tento týden byla vylosována Eva Švandová. A za pět zveřejněných fotografií v sekci FOTO dne získají knihu z nakladatelství JOTA paní Vanda Blaškovičová a Miroslav Štorch. Gratulujeme!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, léto je za dveřmi, sluníčko také. Užívejme si jara, napínavého hokeje i našeho portálu i60.

Tahle země není jenom pro mladý!

hokej
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...