Konopné produkty za vítězství 
v tipovačce získá paní Vaníčková

Konopné produkty za vítězství
v tipovačce získá paní Vaníčková

18. 5. 2015

Drama do posledního zápasu. Taková byla hokejová tipovačka portálu i60, které se zúčastnillo na dvě stovky soutěžících. Nejlepší odhad hokejových výsledků prokázala paní Alena Vaníčková, která získala celkem 69 bodů a zvítězila před Lenkou Vorářovou a Štefanem Sliackým. Paní Vaníčková, s níž v nejbližších dnech přineseme rozhovor, získává od našeho partnera - společnosti Carun Pharmacy - dárkový koš s konopnými produkty. Úspěšné soutěžící na druhém a třetím místě odměníme knihou z nakladatelství JOTA. Vítězům gratulujeme!

Přestože se do čela průběžného pořadí dostala paní Vaníčková před polovinou soutěže, do posledního zápasu nebylo jisté, zda vyhraje. Ve hře bylo i před finálovým utkáním stále dost bodů na to, aby ji na prvním místě vystřídali hráči na dalších místech. Dlouho si úspěšně vedly na čele tabulky ženy, v posledních dnech k nim došplhal pan Štefan Sliacký. Až závěrečná siréna finálového zápasu rozhodla o konečném pořadí a náš program rozdělil poslední body za tipování celkového vítěze šampionátu, kterým se stala Kanada. Celkové pořadí tipovačky najdete zde.

Děkujeme všem soutěžícím, tipovačka se ukázala jako velmi oblíbená, a tak si ji opět v průběhu některé z dalších vrcholných sportovních akcí zopakujeme.

Finále naší další soutěže

Zhruba měsíc jste mohli také soutěžit o Dýňové tablety od společnosti Valosun, které jsou dobrou prevencí proti inkontinenci. Potravinový doplněk obsahuje extrakt ze štýrské dýně, jenž působí pozitivně na svalstvo pánevního dna. Z několika desítek úspěšných soutěžících vybral náš automat deset výherců. Jsou to: Antonie Holečková, Anna Jordáková, Dagmar Bartušková, Milena Kubinová, Pavel Zábranský, Jiřina Votavová, Jan Mulač, Věra Štěpánková, Jaroslava Kozáková a Naděžda Špásová.

Všem výhercům blahopřejeme!

Tablet Lenovo a mobil Doro

Připomínáme, že na i60 již od počátku dubna probíhá Jarní fotopříběh, soutěž, v rámci níž nám můžete posílat série snímků s jarními motivy. Celá soutěž potrvá do 30. května a vítěz, vyhlášený v neděli 31.5., obdrží tablet Lenovo! Druhý v pořadí pak kvalitní fotostativ Hama a třetí pěknou knižní cenu. Na soutěžní příspěvky se můžete podívat zde.

Už několik týdnů můžete soutěžit také v našich dalších produktových soutěžích o velmi pěkné ceny. Obzvlášť ta, kterou vám nabízíme ve spolupráci s naším partnerem – operátorem O2 – stojí za to: moderní mobil pro seniory Doro Libreto v hodnotě čtyř tisíc korun. Když správně zodpovíte jednu ze tří otázek a usměje se na vás štěstí při vylosování úspěšných tipovatelů, telefon bude váš. Soutěžit je možné zde.

Kromě toho je stále možnost zkusit štěstí i v soutěži o tři cédéčka Co život dal a vzal oblíbené autorky Betty MacDonaldové od firmy Radioservis. Soutěžit můžete zde. Zároveň je od minulého týdne k mání výrobek OmegaMarine Forte+, zaměřený na zvyšování funkce mozku. Soutěžit můžete zde. Nově zkuste získat multivitamíny Centrum od našeho partnera Pfizer zde.

Jako obvykle, vyhlašujeme na závěr vítěze vědomostního kvízu. Tento týden byla vylosována Helena Uhříková. Za pět zveřejněných fotografií v sekci FOTO dne pošleme cenu paní Marii Novotné.

Gratulujeme!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, hokejová dramata jsou za námi a můžeme se zase trochu více věnovat sami sobě. Na teplejší počasí si však zřejmě počkáme až do června. Nevadí, když nebude zrovna hezky, budeme mít o to víc času na zábavu na našem portálu i60. Snažíme se vám ji servírovat plnými doušky.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.