Kdo získal tablet? Doma na staré
pekárně je vítězný jarní fotopříběh!

Kdo získal tablet? Doma na staré
pekárně je vítězný jarní fotopříběh!

1. 6. 2015

Jarní fotopříběh. Takové bylo téma velké jarní soutěže magazínu i60 o tablet značky Lenovo. Jak vnímají jaro soutěžící, co považují za symboly jara? Co je na jaru nejkrásnější? Jak a s kým prožívají jarní dny? Odpovědi na tyto otázky najdete právě v jarních fotopříbězích, které jsme soutěžícím v průběhu posledních dvou měsíců vydávali. Stojí za to si je přečíst, najdete je zde

Právě to, jak si soutěžící poradili se zpracováním tématu - příběhu jara, bylo pro posuzování poroty rozhodující. Poprvé o vítězných příspěvcích rozhodovali nejen členové redakce, ale i zástupci čtenářů v Redakční radě portálu i60 - Alena Tollarová, Jana Šenbergerová, Zuzana Pivcová a Radovan Cakl. Ti všichni určili své tipy na vítěze, ze kterých nakonec vykrystalizovalo toto pořadí:

Hlavní cenu - tablet Lenovo - získává za svůj jarní fotopříběh Doma na staré pekárně paní Elena Valeriánová! Krásný příběh o zahnízdění čápů bílých, pro mnohé jednoho ze symbolů jara, byl členy Redakční rady jmenován nejčastěji, a proto také vyhrál. Paní Eleně k vítězství gratulujeme!

Stativ na fotoaparáty firmy Hama obdrží za jarní fotopříběh Co bychom se báli na Sasko-švýcarské skály paní Jitka Peterková. Porotci ocenili pěkně popsanou a vyfocenou "pozvánku na výlet" do krajiny podél Labe. Blahopřejeme, paní Jitko!

A třetí místa udělujeme hned tři. Získávají je pan Dalibor Marounek díky svému jarnímu houbařskému příběhu s názvem Toulání středohořím a Poohřím, paní Zoja Sedláčková za milý dokument o mládeži Sluneční paseka a paní Marie Korbelová za skvělé nafocení ptačí lásky s názvem Námluvy vlhy pestré. Gratulujeme a posíláme těmto soutěžícím pěkné knižní ceny!

Kdo sledoval naši soutěž Jarní fotopříběh, jistě si všiml příspěvku pana Lubomíra Müllera Co dokáže těhotná kapička jarní rosy. Krásný, dojemný text i nádherné fotografie. Panu Lubomírovi posíláme sbírku básní našich čtenářů Šedesát odstínů lásky jako poděkování za vložení příspěvku. Rozhodli jsme se však nepoměřovat text a fotografie tohoto autora, spisovatele a fotografa s amaterskými fotografiemi dalších čtenářů.

Skončila nám jarní fotosoutěž, za pár týdnů skončí i jaro. A my už připravujeme další soutěže na prázdniny. Věříme, že se jich opět zúčastníte. 

Vítězové dalších soutěží

A s rozdáváním cen ještě nekončíme. Své vítěze mají i dvě produktové soutěže. V soutěži o CD "Betty MacDonaldová: Co život dal a vzal" uspěli paní Lidmila Nejedlá, Blanka Vykydalová a pan Jiří Plechatý. Roční balení OmegaMarine Forte+ získává pan Petr Koblížek. 

Již týden můžete soutěžit o multivitamíny Centrum od našeho partnera Pfizer zde a také o luxusní sadu kosmetiky od  firmy Ryor zde. A již v průběhu týdne přineseme nové produktové soutěže, a to o soubor audioknih a o vstupenky na Food festival "Všechny chutě světa" v Černošicích. 

Za úspěšné odpovědi ve vědomostním kvízu obdrží filmové DVD paní Jana Mokrášová, kterou určil náš losovací program. Všem výhercům gratulujeme!

Co čeká čtenáře magazínu i60?

Jak už jsme zmínili, zajímavé soutěže poběží na portále i60 i přes letní měsíce, určitě se bude na co těšit a opět bude o co soutěžit. Ještě před létem, konkrétně 15. června se však mohou příznivci magazínu i60 potkat ve Ville Pellé na Praze 6, kde proběhne Fresh senior festival. Na něm se představí modelky našeho projektu i60 Senior Fashion, ale i naše básnířky. Více se o této akci můžete dozvědět zde.

Sledujte magazín i60, bavte se, pište, soutěžte.

Protože tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.