Krajské sportovní
hry: Umíme to!

Krajské sportovní
hry: Umíme to!

8. 6. 2015

Celokrajské sportovní hry seniorů v Havířově uspořádala 3. června za podpory regionu Krajská rada seniorů Moravskoslezského kraje. Sportovního dne se zúčastnilo 193 soutěžících. Náš Senior klub Bohumín měl na tomto sportovním klání 18 soutěžících. Ti měli možnost vyzkoušet své sportovní „umění“ v několika disciplínách. Ruské kuželky, pétanque, stolní tenis, seniorský víceboj.

Někteří senioři sem jeli pouze proto, aby prožili den v příjemném prostředí se stejně naladěnými lidmi. A také proto, aby zkrátka jen neseděli doma. Jiní - a těch byla většina - se akce zúčastnili, aby rozhýbali své tělo a dokázali sobě, ale i jiným, že ještě nepatří do starého železa.

Když se člověk o něco snaží, tak mu to občas vyjde. A podle toho se také dostavily menší či větší úspěchy. Při vyhlašování výsledků se naši bohumínští senioři dozvěděli, že nejeli zcela zbytečně. A dokonce ženy byly lepší než muži!

Velice mě mrzelo, že jsem těmto  hrám ze závažných rodinných důvodů nemohla být osobně přítomna. Na poslední chvíli jsem za sebe našla náhradu. A to bylo asi moc dobře. Vyhrála 2. místo v pétanque! Další dvě seniorky se postavily na nejvyšší a na 3. příčku v ruských kuželkách a čtvrtá žena vyhrála 2. místo v seniorském víceboji. Takže domů přivezla naše sestava 4 ceny.

Má radost, když jsem se telefonicky dozvěděla o nádherných výsledcích, byla obrovská. A tak jsem došla k závěru, o němž jsem se už mnohokrát přesvědčila. Máme mezi sebou lidi, na které se můžeme vždy spolehnout.

Jednoduše: JSME DOBŘÍ !!!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.