Vypečená soutěž o Pečenku,
Fresh festival a další zábava

Vypečená soutěž o Pečenku,
Fresh festival a další zábava

15. 6. 2015

Rádi vaříte a ještě k tomu občas soutěžíte? Pak tu máme něco přesně pro vás. S naším partnerem, společností Datart, jsme nachystali unikátní produktovou soutěž. Její vítěz, kterého určí náš losovací program, vyhlásíme přesně na den věrozvěstců Cyrila a Metoděje 5. července, získá elektrický hrnec Pečenka od osvědčeného českého výrobce ETA.

Ovšem pozor, tak jednoduché to nebude. Podmínky zní následovně: aby se přístroj stal definitivně majetkem našeho vyvoleného, jemuž Datart po vylosování Pečenku zašle, musí v něm připravit dva originální pokrmy dle vlastního receptu – jeden hlavní (například maso) a druhý vedlejší (třeba koláč). Postup přípravy, zkušenosti s Pečenkou a další podrobnosti pak popíše v článku, který zveřejníme na našem portálu. Text je zároveň nutné doprovodit dokumentárními fotografiemi obou jídel (případně i snímky z jejich přípravy). Až článek vyjde, Pečenka automaticky přechází do vlastnictví našeho vítěze.

Věříme, že vaření s Pečenkou, která se skvěle hodí nejen do domácnosti, ale také na chatu nebo chalupu, bude pro vás radost i zábava. Vyniká totiž svou všestranností – zvládne vaření, dušení, pečení či zapékání. Těžko zvolit pokrm, který by nešel v Pečence udělat. Držíme tedy palce, soutěžit můžete okamžitě ZDE.

Ve Ville Pellé nemůžete chybět

Nejen dobrým jídlem je člověk živ. Dalším příjemným prožitkem by mohl být Fresh senior festival, který se uskuteční již v pondělí 15. června ve Villé Pellé na Praze 6 (blízko stanice metra Hradčanská). K hlavním tahákům letošního festivalu budou patřit i modelky našeho projektu i60 Senior Fashion. Společně s nimi budou na akci, pořádané občanským sdružením Porte, reprezentovat portál i60 také Dana Kolářová a Zuzana Pivcová, které v rámci autorského čtení přednesou návštěvníkům svou básnickou tvorbu (mimo jiné i ukázky ze sbírky Šedesát odstínů lásky, kterou náš magazín vydal svým čtenářům).

Molo pro modelky si tentokrát vyzkoušejí Zdeňka Podlahová, Růžena Šudáková, Helena Mandíková, Michaela Přibová, Ingrid Hřebíčková, Pavla Dostálová, Hana Lancová a Renata Macháčková. Outfity na akci zapůjčí modelkám společnost C&A, vybírat je pomůže ženám stylistka Elen Zajíčková, o make-up se postará Pavla Zajíčková, kosmetická poradkyně a vizážistka Mary Kay. Kadeřnické úpravy provedou studentky SOU kadeřnického z Prahy 8, pod odborným vedením paní učitelky Hanky Šilarové. O videodokumentaci se opět postará Danuše Kubátová.

Součástí Fresh Senior Festivalu bude i řada přednášek, workshopů, ale také několik koncertů - návštěvníkům zazpívá například Petra Janů. Na celý program festivalu se můžete podívat zde.

Přijďte se pobavit a povzbudit naše modelky a básnířky!

Ani o prázdninách nespíme

Vážení přátelé, už týden můžete psát do rubriky Moje cestování o tom, kde jste byli na dovolené či na výletě, co se vám líbilo, jak jste byli spokojeni se službami, nebo naopak. Váš článek nadepisujte Můj tip na dovolenou a opatřujte příslušnými fotografiemi. Všechny vaše tipy na konci září (přesně ve středu 30. 9.) slosujeme a výherce obdrží od redakce třídenní ubytování v některém z tuzemských penzionů či hotelů!

A pak jsou tady pro vás naše stále probíhající produktové soutěže. Pojďme si je zrekapitulovat.

Třetí týden pokračuje soutěž o multivitamíny Centrum od našeho partnera Pfizer (najdete ji zde) a také o luxusní sadu kosmetiky od firmy Ryor zde. Nově můžete soutěžit o soubor audioknih, a to scének tria Šimek, Sobota, Nárožný.

A zvonec nakonec

Za úspěšné odpovědi ve vědomostním kvízu obdrží filmové DVD pan Bořek Hrabina. A za pět fotografií ve Fotu dne pošleme stejnou cenu paní Miluši Převrátilové. Gratulujeme!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, dámy a pánové, na to nestálé počasí si budeme muset holt zvyknout. Ale na druhou stranu. Žijeme v středoevropské kotlině, jež je obehnána malebnými horami. Příroda je k nám kromě povodní milosrdná. Když přijde zemětřesení, nepadají domy, zvoní pouze skleničky. Máme krásné místo na Zemi, co víc si přát.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%