Ženy provolají o třetinu
více času než muži

Ženy provolají o třetinu
více času než muži

14. 6. 2015

To, že ženy bývají upovídanější něž muži, se projevuje i v telefonních hovorech. Ženy v Česku totiž provolají o třetinu více času než muži. Ti se tak se svými 201 provolanými minutami měsíčně řadí mezi tu méně hovornou část populace. I v posílání SMS hrají prim ženy, měsíčně jich pošlou 98, zatímco muži napíšou v průměru 76 zpráv. Vyplývá to ze statistik mobilního operátora O2.

Z ciziny ale muži telefonují výrazně častěji než ženy. Během roku provolají celých 70 minut, zatímco ženám stačí 40. Je to však způsobeno tím, že muži jezdí do zahraničí častěji. Muži mají průměrně 15 komunikačních partnerů, což je o jednoho více než u žen.

Obě pohlaví využívají vesměs stejné telefony, rozdíl je pouze v pořadí. Ženy jednoznačně preferují Samsung Galaxy Trend Plus, u mužů vede střídmější Nokia C2-01. Tyto telefony ale nepodporují nejrychlejší mobilní internet LTE. Z mobilů, které umí LTE, to u žen vyhrál Samsung Galaxy S4 mini, kterému šlape na paty Apple iPhone 5S. U mužů je to stejné, jen v obráceném pořadí.

telefony
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.