Proč nemůžu soutěžit

Proč nemůžu soutěžit

20. 6. 2015

Tak nevím, ale myslím si, že  je íčko docela zahlceno soutěžemi. Jde jedna za druhou a já jako soutěživá osoba se snažím také něco vyhrát. Nevyhraju nic, ale pošramotím si sebevědomí.

Mám špatný outfit, nekvalitní fotoaparát, a protože už nikam nejezdím, nemůžu nikomu ani dovolenou doporučit. Je mi to líto, ale snažím se smutek v sobě potlačovat. Ani soutěž o Pečenku pro mne není. Nevařím. Pro jednu osobu to ani není zajímavé. Děti mi totiž zaplatily obědy v místním bufetu, a tak si každý den se svým ešusem pro ně chodím. Děti mají dobré svědomí, že jim maminka neumře hlady, a mně nehubne tolik peněženka.

Je to fajn, ale co když ještě někdy příjde čas a budu pro někoho vařit? Pečenku mít nebudu. Je to soutěž opravdu vypečená. Nevím, co si vymyslíte příště, ale myslete také na mne. Díky!

Nebo možná? Na modelku by to chtělo, trochu vypracovat tělo. No hin se hukáže a já už určitě příště něco vyhraju.

P.S.: Soutěže tedy pro mne nic moc, ale stejně jsem ráda, že se dozvím kam, kdyby to šlo, bych se mohla podívat, a určitě si přečtu dobré recepty.  Podívám se na pěkné video pana Jiřího, na modelky i básnířky. Prostě, stejně jsem na íčku ráda a je mi opravdu líto, že už trochu nezapadám a vlastně nic pozoruhodného nemohu přinést do vašeho kolektivu.

glosa soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.