Krásné léto s magazínem i60:
reportáže, soutěže, zábava!

Krásné léto s magazínem i60:
reportáže, soutěže, zábava!

22. 6. 2015

Také se vám zdá, že ten čas rychle letí? Nedávno jsme vyhlíželi jaro, najednou se tráva zazelenala, stromy a keře se obsypaly pupeny, teď už sklízíme první plody jahod, třešní, malin. Zkrátka je tu léto, tedy alespoň podle kalendáře, neboť rtuť teploměru je zatím proklatě nízko...

Pro většinu lidí je léto obdobím dovolených, odpočinku a pohody. Ať budete v následujících dnech a týdnech na chatě či chalupě, u rybníka, u moře nebo na horách, myslete na magazín i60 a jeho čtenáře. Koná se ve vašem okolí nějaká zajímavá akce? Festival, výstava, pouť? Pozvěte na ni ostatní čtenáře. Vyfoťte ve vašem kraji krásy léta a vložte fotografii na svůj profil, do rubriky Foto dne či jako fotoreportáž. Vaše letní aktivity budeme sledovat a ty nejzajímavější každý týden odměníme naší plackou "Tahle země není jenom pro mladý".

Soutěže po celé léto

A nezapomeňte na naše soutěže. Až do konce září můžete posílat své tipy na výlet či dovolenou. Cílem této soutěže je doporučit ostatním čtenářům místa, která vás oslovila, kde se vám líbilo, kde jste byli spokojeni se službami, prostě o kterých se stojí za to zmínit. Všechny příspěvky dne 30. září pošleme do slosování a šťastný výherce získá třídenní pobyt v některém tuzemském penzionu. Více informací o této soutěži najdete zde.

Do konce června můžete soutěžit o audioknihu Šimek&Sobota&Nárožný. Milovníci humoru tohoto tria tak budou mít o letních prázdninách co poslouchat. Soutěž probíhá na tomto místě.

A další soutěž je pro ty, kteří rádi vaří. Znáte Pečenku? To je vychytaný hrnec, v němž můžete upéct maso, ryby, brambory nebo i koláč. Že by se vám pečenka hodila na chatu? Můžete ji získat dokonce zdarma v naší soutěži, kterou najdete zde.

I přes prázdniny pro vás budeme připravovat vědomostní kvíz. Tento týden se nám u kvízu vyskytl technický problém, kdy se špatně načítaly body, a tak vítěze jsme tentokrát losovali ze všech soutěžících, tedy i těch, kteří nedosáhli na plný počet bodů. A vylosována byla paní Danuše Kubíčková. Gratulujeme!

Máme zde i pět výherců produktové soutěže o multivitaminy Centrum od společnoste Pfizer. Jsou jimi Alena Vaníčková, Hana Šimková, Iveta Reninerová, Tomáš Knebl a Jan Hovorka. Všem výhercům blahopřejeme!

Jedna soutěž končí, druhá začíná. Tentokrát máme pro vás něco pro horké letní dny. Šest z vás může vyhrát sadu Mary Kay: opalovací krém s SPF 50 a Regenerační gel. Soutěžit můžete ihned zde.

Většinu soutěží pro vás připravujeme s našimi partnery. Ceny, které nám do soutěží poskytují, zavisí také na tom, jakou prezentaci těmto partnerům zajistíme. Proto i my máme na stránkách reklamní bannery, díky nimž můžeme tento portál provozovat. A tak uvitáme, v zájmu všech, když na ty bannery čas od času kliknete a podíváte se, jaké novinky naši partneři nabízejí. Vždyť stačí tak málo...

Krásné léto všem našim čtenářům!

Milé čtenářky, milí čtenáři, vážení přátelé, přejeme vám všem krásné léto! Těšíme se na vaše příspěvky, fotografie, glosy, postřehy a tipy. Čtěte, soutěžte, pište a ať budete v létě kdekoliv, zmiňte se o našem magazínu i60, protože:

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.